Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι κάνει μερικές από τις πιο αστείες αναρτήσεις στο TikTok. Πόσο μάλλον στις μέρες μας που το θέμα των σχέσεων έχει πάει «περίπατο», όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο μόνο ένα μεγάλο χαμόγελο «ζωγραφίζεται» στο πρόσωπό μας.

Ο λόγος για τους Bill και τη Marge, η οποία δημιούργησε τη δική της τάση να «βαθμολογεί πράγματα στο TikTok» βαθμολογώντας τον σύζυγό της καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τον τραβάει βίντεο δείχνοντάς τον να κάνει όλο και διαφορετικά πράγματα ανά πάσα στιγμή. Τη μία που του μιλάει, την άλλη τον βλέπει να έχει αποκοιμηθεί όρθιος ενώ του μιλάει.

Την άλλη να αγοράζει καλά παπούτσι χωρίς να της το λέει ο ίδιος και εκείνει να κάνει λίγα «παράπονα» για το κόστος. Η ίδια μετά εξηγεί ότι ήρθε σε «διαμάχη» με μια άλλη γυναίκα στην ηλικία της, σχετικά με το ποια θα πάρει χαρτί υγείας.

Γενικότερα, μοιράζουν χαμόγελα σε πολύ κόσμο και θυμίζουν στους πάντες ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχει πανδημία, πολιτικές εντάσεις και οικονομικές κρίσεις, η σχέση τους και η συντροφικότητά τους υπερνικούν τα πάντα!

Βίντεο

Elderly Couple's Hilarious Relationship TikToks

This elderly couple make some of the funniest relationship TikToks 😂👏

Δημοσιεύτηκε από LADbible στις Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο