Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bee Gees: Έρχεται ντοκιμαντέρ για το θρυλικό συγκρότημα της pop

Bee Gees: Έρχεται ντοκιμαντέρ για το θρυλικό συγκρότημα της pop

Το νέο ντοκιμαντέρ για τους Bee Gees με τίτλο «How Can You Mend A Broken Heart», υπόσχεται «μια ενδόμυχη ματιά» στα τρία αδέλφια, τους Μπάρι, Μόρις και Ρόμπιν Γκιμπ, τα μέλη του θρυλικού pop συγκροτήματος της δεκαετίας του 1970

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τους Bee Gees με τίτλο «How Can You Mend A Broken Heart» αποκτήθηκε από το HBO και η κυκλοφορία του σχεδιάζεται για αργότερα φέτος.

Η ταινία, η οποία είχε οριστεί να κάνει πρεμιέρα σύμφωνα με το ΑΠΕ, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τελουράιντ 2020, θα προβληθεί στο HBO αυτόν τον χειμώνα και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο για streaming στο HBO Max.

Ο Φρανκ Μάρσαλ σκηνοθέτησε τo νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο υπόσχεται «μια ενδόμυχη ματιά» στα τρία αδέλφια, τους Μπάρι, Μόρις και Ρόμπιν Γκιμπ, τα μέλη του θρυλικού pop συγκροτήματος της δεκαετίας του 1970.

«Όπως και σε πολλούς ανθρώπους, μου άρεσε πολύ η μουσική των Bee Gees» δήλωσε ο Φρανκ Μάρσαλ στο Deadline. «Αλλά η ανακάλυψη των απίστευτων δημιουργικών ικανοτήτων τους και του θησαυρού της μουσικής, του χιούμορ και της αφοσίωσής τους ήταν ένα υπέροχο ταξίδι δύο ετών . Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε με το HBO και ήταν τιμή μου που εργάστηκα σε αυτό το πρότζεκτ» πρόσθεσε.

Do you love the Bee Gees as much as we do? HBO has just acquired a Bee Gees documentary!

Δημοσιεύτηκε από 98.1 The Breeze στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Τζόντι Γκέρσον, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας και πρόεδρος / διευθύνων σύμβουλος της Universal Music Publishing Group, πρόσθεσε: «Είναι τιμή να αφηγούμαστε την ιστορία του Bee Gees – ως αδελφών, ως σούπερ σταρ και εμβληματικών τραγουδοποιών – και να ρίξουμε φως στην απίστευτη καριέρα τους και τον παγκόσμιο αντίκτυπο της μουσικής τους».

Το ντοκιμαντέρ «How Can You Mend A Broken Heart» που φέρει τον τίτλο της πρώτης επιτυχίας του συγκροτήματος που έφθασε στο νούμερο 1 στο αμερικανικό chart, είναι συμπαραγωγή του Φρανκ Μάρσαλ με τους Νάιτζελ Σινκλέρ, Τζιν Έλφαντ Φέστα και Μαρκ Μονρόε.

«Είναι μια ιστορία για το πώς τρία αδέλφια με κορυφαία μουσικά χαρίσματα δημιούργησαν μουσική που άγγιξε το συλλογικό ασυνείδητο σε πέντε ηπείρους για πέντε δεκαετίες» δήλωσε ο Νάιτζελ Σινκλέρ.

«Είναι για τις αδερφικές σχέσεις και την οικογένεια, τη δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία, τη χαρά και την τραγωδία. Όλοι αισθανόμαστε πολύ προνομιούχοι που συμμετέχουμε» τόνισε.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024