Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μπέζος: Γιατί τον χειροκρότησαν σε πλατό εκπομπής;

Γιάννης Μπέζος: Γιατί τον χειροκρότησαν σε πλατό εκπομπής;

Ο Γιάννης Μπέζος αντέδρασε σε ερώτηση αν πιστεύει στα ζώδια και τα ριάλιτι

Ο Γιάννης Μπέζος αντέδρασε σε ερώτηση αν πιστεύει στα ζώδια και τα ριάλιτι.

«Πιστεύω τα άστρα; Θα αστειεύεσαι βέβαια!»

«Τι να πιστεύω; Τα άστρα; Εσύ τι λες; Πιστεύω τα άστρα; Θα αστειεύεσαι βέβαια! Παρόλα αυτά, γράφω ως θετική την αντίδραση της κα Πατέρα. Αλλά όχι, δεν πιστεύω σε τίποτα από όλα αυτά. Να στο πω ανοιχτά, δεν πιστεύω στ’ αστέρια», είπε εκείνος.

«Είναι για τα πανηγύρια τελεία και παύλα»

«Αποφεύγουμε τα ερωτικά εμείς, είμαστε κατά του ερωτικού γιατί είναι πολύ ερωτική η τηλεόραση φέτος. Είναι τόσο ερωτική που καταντάει εμετική μερικές φορές. Δεν τόλμησα να τα δω, δεν αντέχω πλέον ούτε από περιέργεια. Το ερωτικό πια έχει ταυτιστεί με το χυδαίο και το ηλίθιο. Εγώ το ερωτικό το έχω σαν ποιητικό μέσα μου. Είμαι αλλού, δεν έχω διάθεση να συνυπάρξω με όλες αυτές τις ανοησίες. Εξηγώ πως αυτοί που τα βλέπουν, τους μοιάζουν. Θα σχολιαστεί πολύ για να συνέλθουμε γιατί νομίζω ότι έχουμε πάθει κάτι τελευταία. Υπάρχει ένα κοινό που θέλει να καταναλώσει τέτοια πράγματα. Το ικανοποιούμε λοιπόν, δείχνοντας αυτές τις ανοησίες. Γελάει με αυτό; Ακόμα χειρότερα. Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα. Αν παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα τρεις ώρες και μας ικανοποιεί, σημαίνει ότι είμαστε αντάξιοι του. Δεν είναι ακραία, είναι χυδαία και άνευ νοήματος, δηλαδή ανόητα. Το ξέρουμε όλοι πως είναι έτσι και καθόμαστε τώρα και συζητάμε. Είναι για τα πανηγύρια τελεία και παύλα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για ξύλο είναι και πριν γεννηθούμε υπήρχαν δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουν και καλά να είναι στη σφαίρα της εξαίρεσης, δεν μπορεί να είναι και στον κανόνα. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Το πρόβλημα το δικό μας της μυθοπλασίας δεν είναι αυτά τα προγράμματα, είναι ο κακός μας ο εαυτός, όταν εγώ κάνω καλά την δουλειά μου, ακυρώνω αυτή την ανοησία. Όποιος επιθυμεί να δει την ανοησία, είναι άξιος της μοίρας του», είπε ο Γιάννης Μπέζος και καταχειροκροτήθηκε από τους ανθρώπους που ήταν στο πλατό.

Δείτε τις δηλώσεις του

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024