Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Tiger King»: «Λουκέτο» στον ζωολογικό κήπο του Exotixc Joe

«Tiger King»: «Λουκέτο» στον ζωολογικό κήπο του Exotixc Joe

Μετά από πληθώρα καταγγελιών για κακοποίηση των αιλουροειδών αλλά και έρευνες των αρχών, η απόφαση για «λουκέτο» στον ζωολογικό κήπο του «Tiger King» Joe Exotic, ήταν οριστική.

Οριστικό «λουκέτο» μπήκε στον ζωολογικό κήπο του Joe Exotic ή «Tiger King» ο οποίος γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από την true crime τηλεοπτική σειρά, που χτύπησε σαν μετεωρίτης τον πλανήτη εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Το «Tiger King» ξεκίνησε από τον οικολόγο και επιχειρηματία φιλάνθρωπο Eric Goode ως ένα πρότζεκτ με επίκεντρο τα άτομα που συλλέγουν και εκτρέφουν άγρια ζώα –κυρίως μεγάλα αιλουροειδή‒ στις ΗΠΑ και τα ιδιωτικά πάρκα που έχουν οικοδομήσει για να τα φυλάνε.

Μετά από πληθώρα καταγγελιών για κακοποίηση των αιλουροειδών αλλά και έρευνες των αρχών, η απόφαση για «λουκέτο» στον ζωολογικό κήπο του Joe Exotic, όπως να αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα ήταν οριστική.

Η απόφαση δημοσιοποιήθηκε από τον τωρινό ιδιοκτήτη του κήπου, Jeff Lowe, πρώην συνεργάτη του Joe Exotic, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook (την οποία μετά από λίγο διέγραψε), όπου αποδίδει τις ευθύνες στην PETA, οργάνωση για την προστασία των ζώων.

Επιπλέον ρόλο έπαιξε μια δικαστική απόφαση, βάσει της οποίας ο κήπος όφειλε να περάσει στα χέρια της Carole Baskin, ως μέρος μιας συμφωνίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, για τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος.

Αυτό σήμαινε πως οι τωρινοί λειτουργοί θα έπρεπε να απομακρυνθούν από τον κήπο σε διάστημα 120 ημερών.

Ο Joe Exotic, ο οποίος δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή 22 ετών, για την εμπλοκή του σε υπόθεση δολοφονίας και για κακοποίηση ζώων.

Ο πρώην συνεργάτης του, Jeff Lowe, έγραψε:

«Το φαινόμενο Tiger King άλλαξε τις ζωές μας σε πολλά επίπεδα. […] Μας έθεσε και θα συνεχίσει να μας θέτει στόχο πληθώρας ΜΚΟ για τα δικαιώματα των ζώων, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024