Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απασχολεί ακόμα τα ελληνικά media και άγνωστες πτυχές από την ζωή της έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας…

View this post on Instagram

Τον Ιούλιο του 1993 η Αλίκη απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στα πανέμορφα νησιά της Ρόδου και στην συνέχεια της Σαντορίνης όπου είναι καλεσμένη φίλων και ιδιοκτητών μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή. Εκεί θα γιορτάσει και το πάρτι έκπληξη που θα δοθεί προς τιμήν της λίγες μέρες πριν τα γενέθλια της στις 20 του μηνός. Το επόμενο καλοκαίρι θα επισκεφθεί ξανά την Σαντορίνη για λίγες μέρες, φεύγοντας και πάλι ενθουσιασμένη από την φιλοξενία και τις ομορφιές του τόπου.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το «Down Town» η ταινία «Το κορίτσι του λούνα παρκ», είχε χαρακτηριστεί «ακατάλληλη» από τη χούντα ενώ η ηθοποιός είχε τσακωθεί με τον Γιώργο Ζαμπέτα.

«Η ταινία “Το κορίτσι του λούνα παρκ” αρχικά είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη” από τη χούντα. Η Αλίκη, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία που της είχε η κόρη ενός υψηλόβαθμου προσώπου του δικτατορικού καθεστώτος, καταφέρνοντας τελικά να τη μετατρέψει σε “κατάλληλη”. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η έκτη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το να χαρακτηριστεί τότε μια ταινία “ακατάλληλη”, και ειδικά της Αλίκης, ισοδυναμούσε με οικονομική καταστροφή. Στο “Κορίτσι του Λούνα Παρκ” η σταρ τσακώθηκε με τον Γιώργο Ζαμπέτα γιατί δεν της άρεσε το κομμάτι “Σταλιά σταλιά” και αρνήθηκε να το τραγουδήσει. Έκτοτε, δεν συνεργάστηκαν ποτέ ξανά οι δυο τους», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιό σας