Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Can't Touch This» στην εποχή του κοροναϊού

«Can’t Touch This» στην εποχή του κοροναϊού

Διευθυντής σχολείου διασκεύασε την πασίγνωστη επιτυχία, προσαρμόζοντάς τη στα δεδομένα της εποχής του κοροναϊού, και έγινε viral

Με έναν ευφάνταστο και ξεκαρδιστικό τρόπο, ο διευθυντής ενός σχολείου στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ προετοίμασε τους μαθητές για την επιστροφή στα θρανία με τα δεδομένα του κοροναϊού.

Στο Childersburg της Αλαμπάμα τα σχολεία ετοιμάζονται να ανοίξουν για τη νέα χρονιά και να υποδεχτούν τους μαθητές, οι οποίοι θα χωριστούν σε δύο τμήματα και θα προσέρχονται εκ περιτροπής ανά δύο ημέρες ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Με τους νέους κανόνες, εναρμονισμένους στις ανάγκες και το πνεύμα των ημερών να δημιουργούν μία άχαρη καθημερινότητα για τα παιδιά και με την πανδημία να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επιστροφή από τις διακοπές στη σχολική… κανονικότητα, ο Διευθυντής και καθηγητής του σχολείου της πόλης θέλησε να διασκεδάσει τους μαθητές και να στείλει θετικά και αισιόδοξα μηνύματα.

Ο Κουέντιν πρόσφερε μια παραλλαγή του γνωστού τραγουδιού «U Can’t Touch This» των MC Hammer, ένας τίτλος που κολλάει γάντι στο κλίμα και τις «επιταγές» των ημερών.

Έτσι, ο Λι έφτιαξε τους δικούς του στίχους, διασκευάζοντας το τραγούδι σε ρυθμούς κοροναϊού, αφού όπως δήλωσε και σε εκπομπή του CNN «μου αρέσει να δίνω χαρά και να ελκύω τους μαθητές με μουσικά διασκεδαστικά βίντεο».

Το έκανε επιτυχώς πάντως, αφού εκτός από τους επαίνους του Δημάρχου έχει προσελκύσει και πάνω από 3 εκατομμύρια views στο ΥouΤube.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024