Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης  (12/5) ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του σε ιρανικό σίριαλ, για τον ρόλο του σε παραγωγή του Netflix στο Μεξικό, το πώς βίωσε την καραντίνα, αλλά και τη μητέρα του.

«Κατευθείαν από το Ιράν μπήκα σε κατ’ οίκον περιορισμό και μετά ξεκίνησε η απαγόρευση της κυκλοφορίας», δήλωσε στο ξεκίνημα της συνέντευξης του για τη σειρά εποχής που συμμετείχε.

Σχετικά με τον κοροναϊό που τον έζησε στο Ιράν: «Είχαμε αγχωθεί πάρα πολύ… Βγάλαμε και δικά μας εισιτήρια» είπε.

«Αυτό που θα μου μείνει και μου στοίχισε είναι ότι γύρισα στην Ελλάδα και χαιρέτησα τη μάνα μου από το μπαλκόνι», τόνισε.

«Μου στοίχισε ότι δεν μπορούσα να την αγκαλιάσω», πρόσθεσε, ενώ μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στο Ιράν.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς

Θα ήθελα να κάνω μια σχέση» εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα, ενώ δήλωσε ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν βοηθούν.

«Θα ήθελα να κάνω παιδί, καρπό ενός έρωτα» παραδέχτηκε, ενώ μίλησε και για τη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες. «Δε θέλω οι πιτσιρικάδες να προσπαθούν να σπάσουν ένα ρεκόρ», είπε εξηγώντας τους λόγους που αναφέρθηκε ξανά στην ατάκα που τον έκανε γνωστό ανά την Ελλάδα.

Πώς πήρε τον ρόλο στην παραγωγή του Netflix:

«Δεν είχα φανταστεί πως θα βρεθώ σε τόσο μεγάλες παραγωγές στο εξωτερικό. Δεν το σκεφτόμουν καθόλου, μου ήρθε πολύ ξαφνικά και δεν είναι και πολλές οι πιθανότητες για κάποιον άνθρωπο που μένει στην Ελλάδα να βρεθεί σε τέτοιες παραγωγές. Συνήθως για να παίξεις σε τέτοια σίριαλ πρέπει να μένεις στο εξωτερικό τουλάχιστον μια δεκαετία, να περάσεις από εκπαίδευση, από εκατοντάδες κάστινγκ, να βρεις μάνατζερ».

Ο ίδιος πρόσθεσε:

«Με πήρε τηλέφωνο η Ελληνίδα παραγωγός, η Ηλέκτρα Αποστολάκη, νόμιζα ότι είναι φάρσα. Όταν μου είπαν «σε θέλουμε για έναν ρόλο σε μια σειρά που θα τη δείχνει σε όλο τον πλανήτη», νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. […]

Στην πορεία κατάλαβα ότι το εννοεί και ξεκίνησα να κάνω κάστινγκ. Από το πρώτο τηλεφώνημα μέχρι να πάρω τη δουλειά μεσολάβησαν έξι μήνες, οι οποίοι ήταν πάρα πολύ αγχωτικοί. Μέσα σε αυτούς τους έξι μήνες πέρασα από τρία δοκιμαστικά».

Ακόμα, ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν το να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη πρόταση:

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ το μέγεθος αυτής της δουλειάς. Δεν ήταν ένα σίριαλ στην Ελλάδα, που έχω κάνει τέσσερα-πέντε και ήταν μια πρόταση από αυτές που έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε. Ήταν κάτι που, πραγματικά, με έκανε να χάσω τον ύπνο μου για μήνες».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας

Γράψτε το σχόλιό σας