Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνος Παπαγιάννης: Η απάντηση του για το «Gay Meter»

Μάνος Παπαγιάννης: Η απάντηση του για το «Gay Meter»

Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης με μια νέα ανάρτηση του ξεκαθαρίζει την θέση του γύρω από τον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο Instagram ένα βίντεο του Μάνου Παπαγιάννη, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα φίλτρο του Instagram που ονομάζεται gay meter.

Ο Μάνος Παπαγιάννης ο οποίος κατά τη διάρκεια της καραντίνας απασχόλησε τα social media με φάρσες που έκανε, αυτή τη φορά στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε ένα φίλτρο που λέγεται gay meter και… μετρά πόσο τοις εκατό ομοφυλόφιλο είναι το πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά στην κάμερα.

Το αποτέλεσμα για τον Μάνο Παπαγιάννη ήταν 93% και ο ηθοποιός τρόλαρε το αποτέλεσμα προκαλώντας οργή και ποικίλα σχόλια στο Instagram.

View this post on Instagram

Ω να σου γ…. #funny #funnyvideo #funnyvideos

A post shared by Manos Papagiannis (@manospapagiannis) on

Ο ίδιος απάντησε μέσω νέας ανάρτησης που έκανε στο instagram

«Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά έστω κι αν πρόκειται να σε κακολογήσουν. Ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος… (Πυθαγόρας). Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει την ειρωνική μου διάθεση ως προς την χαζό εφαρμογή που σου λέει πόσο γκέι είσαι!!!!!!!!!! Τότε πρέπει να διερωτηθεί κατά πόσο έχει γίνει και ο ίδιος θύτης.. Ίδιος με αυτούς που τον πλήγωσαν και κατακερμάτισαν την ψυχούλα του.. Δυστυχώς έχουμε την τάση να θυμόμαστε τα άσχημα που μας έχουν συμβεί.. Άλλωστε τι αφήνει ένα φιλί;;; οι πληγές όμως αφήνουν σημάδια.. Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση ρατσισμού γιατί πολύ απλά αδυνατώ να καταλάβω την διαφορετικότητα!!! Είμαστε όλοι ίσοι όλοι άνθρωποι κι εγώ πιστεύω σε σένα άνθρωπε αλλιώς η ζωή θα ήταν ανυπόφορη.. Όσο για τους τηλεεισαγγελείς… Θα τους θυμίσω τα λόγια του Ουμπέρτο Εκο (μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς απ τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση) Υ. Γ. Σε αγαπώ άνθρωπε ακόμα κι όταν ανέντιμα σχολιάζεις τα παιδιά μου…» ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε την δημοσίευση

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024