Απομακρύνσου 

Μην είσαι και εσύ συνέχεια μπάστακας δίπλα του. Άσε τον να τον κάνεις να του λείπεις. Αν δεν του δείχνεις συνέχεια ότι είσαι δίπλα του θα σε διεκδικήσει.Αυτό που λένε ότι οι άνθρωποι είμαστε σαν τα γραμματόσημα; Ναι, ισχύει για τους περισσότερους. Δεν σου λέμε, βέβαια, να αρχίσεις να τον αγνοείς εντελώς. Αλλά θα ήταν ίσως πολύ καλό να του δώσεις λίγο χρόνο και χώρο για να σκεφτεί τι όντως θέλει. Και, μόλις το αποφασίσει, θα έρθει αποφασισμένος.

Φλέρταρέ τον με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο

Παίζε με τα μαλλιά σου και κοίταζέ τον στα μάτια. Χαμογέλα του περισσότερο μην είσαι μες στη μαυρίλα κούκλα μου. Για να μην έχει πιάσει ακόμα το νόημα, μάλλον ήσουν υπερβολικά διακριτική μέχρι τώρα. Γι’ αυτό και πρέπει να γίνεις λιγάκι πιο ξεκάθαρη. Παίξε μαζί του, πείραξέ τον, αλλά άφησέ τον να αναλάβει το μεγαλύτερο φορτίο. Ο σκοπός σου είναι να του δείξεις πως υπάρχει μια σπίθα.

Μην ελπίζεις σε κάτι

Το να περιμένεις να παντρευτείς κάποιον με τον οποίον βγαίνετε για πρώτη φορά, είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερα παράξενο. Λένε πως όταν βγαίνεις ραντεβού, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μην κερδίσεις τίποτα. Και ακριβώς αυτό πρέπει να κάνεις μαζί του. Όταν δεν περιμένεις να σου δώσει τίποτα, μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Αν, όμως, δεν σταματάς να ζητάς πράγματα από αυτόν (βλ. χρόνο) το πιο πιθανό είναι να τον απωθήσεις.

Αυτοπεποίθηση

Δείξε ότι ξέρεις ποια είσαι και ότι σε γουστάρεις. Αυτό φυσικά δεν πρέπει να είναι ψευτικό. Πρώτα πρέπει η ίδια να αγαπάς αυτό που είσαι. Και δεν ντρέπεσαι να το δείξεις. Αυτά είναι τα τρία συστατικά της επιτυχίας αν θες πραγματικά να κάνεις κάποιον να τρελαθεί μαζί σου. Η ανασφάλεια δεν είναι σέξι.

Γράψτε το σχόλιό σας