Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντρας κυνηγός: Έτσι θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου

Άντρας κυνηγός: Έτσι θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου

Ο άντρας δεν είναι κυνηγός επειδή είναι άντρας, δεν είναι όλοι προφανώς της λογικής να σε διεκδικήσουν, αν όμως θες τον συγκεκριμένο κάνε τα εξής

Απομακρύνσου 

Μην είσαι και εσύ συνέχεια μπάστακας δίπλα του. Άσε τον να τον κάνεις να του λείπεις. Αν δεν του δείχνεις συνέχεια ότι είσαι δίπλα του θα σε διεκδικήσει.Αυτό που λένε ότι οι άνθρωποι είμαστε σαν τα γραμματόσημα; Ναι, ισχύει για τους περισσότερους. Δεν σου λέμε, βέβαια, να αρχίσεις να τον αγνοείς εντελώς. Αλλά θα ήταν ίσως πολύ καλό να του δώσεις λίγο χρόνο και χώρο για να σκεφτεί τι όντως θέλει. Και, μόλις το αποφασίσει, θα έρθει αποφασισμένος.

Φλέρταρέ τον με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο

Παίζε με τα μαλλιά σου και κοίταζέ τον στα μάτια. Χαμογέλα του περισσότερο μην είσαι μες στη μαυρίλα κούκλα μου. Για να μην έχει πιάσει ακόμα το νόημα, μάλλον ήσουν υπερβολικά διακριτική μέχρι τώρα. Γι’ αυτό και πρέπει να γίνεις λιγάκι πιο ξεκάθαρη. Παίξε μαζί του, πείραξέ τον, αλλά άφησέ τον να αναλάβει το μεγαλύτερο φορτίο. Ο σκοπός σου είναι να του δείξεις πως υπάρχει μια σπίθα.

Μην ελπίζεις σε κάτι

Το να περιμένεις να παντρευτείς κάποιον με τον οποίον βγαίνετε για πρώτη φορά, είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερα παράξενο. Λένε πως όταν βγαίνεις ραντεβού, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μην κερδίσεις τίποτα. Και ακριβώς αυτό πρέπει να κάνεις μαζί του. Όταν δεν περιμένεις να σου δώσει τίποτα, μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Αν, όμως, δεν σταματάς να ζητάς πράγματα από αυτόν (βλ. χρόνο) το πιο πιθανό είναι να τον απωθήσεις.

Αυτοπεποίθηση

Δείξε ότι ξέρεις ποια είσαι και ότι σε γουστάρεις. Αυτό φυσικά δεν πρέπει να είναι ψευτικό. Πρώτα πρέπει η ίδια να αγαπάς αυτό που είσαι. Και δεν ντρέπεσαι να το δείξεις. Αυτά είναι τα τρία συστατικά της επιτυχίας αν θες πραγματικά να κάνεις κάποιον να τρελαθεί μαζί σου. Η ανασφάλεια δεν είναι σέξι.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024