Είναι σίγουρο ότι σε κάθε περίπτωση τα πράγματα θα είναι σχετικά δύσκολα αν θέλεις να προσεγγίσεις τον Αιγόκερω σε θηλυκή εκδοχή. Είναι πανέξυπνη και ταυτόχρονα δε θα αφήσει τίποτα να περάσει απαρατήρητο.

Στις σχέσεις…

Όταν έχει σχέση δε θα απατήσει σε καμία περίπτωση. Αναζητά μια σταθερή σχέση και έναν έμπιστο εραστή. Μερικοί άνδρες μπορεί να αισθανθούν αποσταθεροποιημένοι από τον υπεροψία και την ψυχρή, απόμακρη στάση της Αιγοκερίνας. Είναι απαιτητική τόσο στην αγάπη όσο και στην εργασία, αλλά αφιερώνεται πολύ περισσότερο στον πρώτο τομέα.

Κατά τη διάρκεια μιας σχέσης η γυναίκα Αιγόκερως γίνεται αρκετά πιο επικοινωνιακή. Εν ολίγοις αλλάζει δραματικά: επικοινωνεί τα συναισθήματά της και περιμένει ακόμη περισσότερα από ττον σύντροφό της. Θέλει φιλοφρονήσεις, επιδιώκει να είναι ασφαλής και να έχει το σεβασμό του ατόμου που έχει δίπλα της.

Είναι πιστή και ειλικρινής, αλλά όχι πάντα πολύ χαρούμενη. Μπορεί επίσης να είναι ελαφρώς καχύποπτη και δεν θα διστάσει να ερευνήσει για να μάθει την αλήθεια. Αλλά η γυναίκα Αιγόκερως είναι πιο ρομαντική από ό, τι τα περισσότερα άλλα ζώδια.

Αυτά που νιώθει…

Σπάνια θα σου δείξει κάτι άλλο πέρα από κυνισμό και ρεαλισμό. Αλλά κατά βάθος είναι ρομαντική και τρυφερή. Ωστόσο χρειάζεται να έρθει ο κατάλληλος άντρας για να το εκφράσει. Ακόμη και αν αρνείται να το παραδεχτεί, καθογηγείται πάντα από την καρδιά της. Επιφανειακά, όμως δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει και πολύ η αγάπη.

Είναι ένας χαρακτήρας αρκετά περίπλοκος και θα αρέσει σε έναν άντρα με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Θα του πάρει χρόνο να την πλησιάσει, μην την πιέσετε ποτέ σε μία σχέση. Να είστε υπομονετικός, όπως κι εκείνη. Είναι αριστοκρατική γυναίκα, θα πρέπει να την πολιορκήσετε και να τη φλερτάρετε σαν κυρία.

Θέλει να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες διαφορετικά βαριέται και χωρίζει άμεσα. Αφήστε την να ηγηθεί στη σχέση και δε θα χάσετε, θα σας κατευθύνει προς το σωστό δρόμο, γιατί είναι έξυπνη και πρακτική. Θα σας προσφέρει μια μακροχρόνια, αληθινή, αφοσιωμένη σχέση που θα περιέχει όλα τα σωστά συστατικά για την ευτυχία. Αυτό που την κάνει να ερωτευτεί είναι η εξυπνάδα και έπειτα η εμφάνιση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr