Ο δημιουργός, Δημήτρης Αποστόλου, αποκάλυψε το αρχικό καστ στην θρυλική σειρά του MEGA «Δύο Ξένοι».

View this post on Instagram

"Δύο ξένοι". Στον πύρινα του το σίριαλ είναι ο αρχαιοελληνικος μύθος του Πυγμαλίωνα. Στη βάση του το θεατρικό "Πυγμαλίων" και το θρυλικό μιούζικαλ (που έγινε και ταινία) "Ωραία μου κυρία". Αμφότερα του Μπερνταντ Σω. Ο σκεπτόμενος αλλά μουτρουχος άντρας "πλάθει" την όμορφη μα απλοϊκή κοπέλα, σαν πατέρας της δείχνει τον τρόπο να σκέφτεται, να φέρεται, να μιλά! Φυσικά στην πορεία ερωτεύονται παθιασμένα! Η μουσική των τίτλων (I could have dance all night) είναι παρμένη, ως σαφές υπονοούμενο, από το μιούζικαλ, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Audrey Hepburn! ➡️Ουσιαστικά είναι το οιδηποδιο σύμπλεγμα που αποδίδεται από τον μύθο και την τέχνη!⬅️. #οιδιποδιοσυμπλεγμα #οιδιπόδιο #δυοξενοι #πυγμαλιων_ωραία_μου_κυρία #πυγμαλίων #πατερας #κορη #εβελίναπαπούλια #εβελιναπαπουλια #μαρινακουντουρατου #σεργιανοπουλος #σεργουλοπουλος #νικοσσεργιανοπουλος #νικοςσεργιανοπουλος #ρηγαςαποστολουειναιαυτοι #90ς

A post shared by the.red.sweater (@the.red.sweater) on

«Την πρώτη κίνηση για τη συνάντηση την έκανε ο Αλέξανδρος Ρήγας»

«Συναντήθηκα με τον Αλέξανδρο Ρήγα μετά από 5 χρόνια. Αφορμή ήταν το “Νυφικό Κρεβάτι”, το έργο που γράψαμε για να ξορκίσουμε τον πόνο του τέλους του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”. Και ξαφνικά έπεσαν στο τραπέζι και τα δύο μαζί. Την πρώτη κίνηση για τη συνάντηση την έκανε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Εγώ το πήρα σαν το παιδί που θέλει να γυρίσει πίσω χωρίς να ζητήσει και συγγνώμη», αποκάλυψε για την σχέση του με τον Αλέξανδρο Ρήγα ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Τα εξώδικα γράφτηκαν στην ιστορία και η ιστορία δεν ξεγράφει»

Είναι ένας παράξενος γάμος αυτός, όπου το καλό είναι ότι δεν απίστησε κανείς. Απλώς κάποια στιγμή κουραστήκαμε κάθε μέρα να βλέπουμε τις ίδιες φάτσες και είπαμε να το αλλάξουμε λίγο. Πήγαμε μια εκδρομή και τώρα κάνουμε καινούριο σπίτι.

Τα εξώδικα γράφτηκαν στην ιστορία και η ιστορία δεν ξεγράφει. Έχουμε πολλά που μας ενώνουν και ένα πράγμα είναι να κλείσουμε τους κύκλους και ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουμε μαζί και ο κύκλος είναι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, ανέφερε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Το αρχικό καστ

View this post on Instagram

1st tv series years ago!!! ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ

A post shared by Vassilis paleologos (@vassilispaleologos) on

«Για τους “Δύο ξένους” το πρώτο καστ ήταν Γρηγόρης Βαλτινός – Ελένη Κούρκουλα και είχε ακουστεί το όνομα της Νόνικας Γαληνέα για τον ρόλο της Ντίνας Κώνστα.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο