Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το V Magazine κυκλοφόρησε το σέξι ημερολόγιό για το νέο έτος.

Φέτος, εξώφυλλό τους δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το super model Gigi Hadid, ενώ το περιοδικό παραμένει πιστό στην… ασπρόμαυρη αισθητική του.

Κορυφαία μοντέλα όπως η Bella Hadid, η Karlie Kloss, η Lily Aldridge και η Hailey Baldwin, ποζάρουν αισθησιακά φορώντας τα… απολύτως, αφού και φέτος το V Magazine αποφάσισε να… ανεβάσει τη θερμοκρασία παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω του χειμώνα.

Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ», το αυθεντικό εγχειρίδιο του έρωτα!

Κάμα Σούτρα

Το δημοφιλέστερο βιβλίο για την τέχνη της ηδονής, που όλοι γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι έχουν διαβάσει, χωρίς περικοπές και συντομεύσεις!

Ο απόλυτος ερωτικός οδηγός της παγκόσμιας λογοτεχνίας!

Γραμμένο μεταξύ 2ου και 5ου αιώνα μ.Χ. από τον Μαλανάγκα Βατσιαγιάνα, σπουδαίο άνθρωπο των γραμμάτων στην εποχή του.

Στη λογοτεχνία όλων των χωρών, υπάρχουν έργα τα οποία πραγματεύονται τον έρωτα. Το θέμα του έρωτα αντιμετωπίζεται με ποικίλους τρόπους και από διάφορες οπτικές γωνίες. Η έκδοση που προσφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ» δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη μετάφραση ενός έργου το οποίο θεωρείται ορόσημο στην ινδική, όσο και στην παγκόσμια ερωτική λογοτεχνία: του πασίγνωστου «Κάμα Σούτρα», του Βατσιαγιάνα.

Στην εισαγωγή παρουσιάζονται τα στοιχεία που αφορούν τον χρόνο συγγραφής του έργου και τους σχολιασμούς που έχουν γραφτεί γι’ αυτό. Τα κεφάλαια που ακολουθούν παρουσιάζουν το έργο στην ολότητά του.

Σε μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση

Το ημερολόγιο,του περιοδικού V φέτος, έγινε στα πλαίσια του εορτασμού των 30 χρόνων του.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας