Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Αδριανού: Ο θάνατος που την σημάδεψε

Άννα Αδριανού: Ο θάνατος που την σημάδεψε

Η ηθοποιός Άννα Αδριανού μίλησε για την νέα της θεατρική παράσταση, την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την βαθιά απώλεια που βιώνει ακόμα.

Η ηθοποιός Άννα Αδριανού μίλησε για την νέα της θεατρική παράσταση, την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την βαθιά απώλεια που βιώνει ακόμα.

Η φονική….τάρτα

Αναφερόμενη στην παράσταση που συμμετέχει, αποκάλυψε η Άννα Αδριανού: «Στην παράσταση “Τάρτα ροδάκινο” υποδύομαι μια γυναίκα που στην 25η επέτειο γάμου, αποφασίζει να φτιάξει μια δολοφονική τάρτα ροδάκινο για το σύζυγό της. Εγώ είμαι 22 χρόνια στο γάμο μου και όχι, δεν έχω σκεφτεί… τάρτα ροδάκινο».

 Η εξωτερική της εμφάνιση

Για τα κιλά που έχασε και την ανανεωμένη εικόνα της, δήλωσε: «Μεγαλώνοντας είδα την εικόνα μου να αλλάζει και να γίνεται πολύ καλύτερη. Έχασα δέκα κιλά, έκοψα δύο τοξικά στοιχεία, τη ζάχαρη και τη γλουτένη! Κρέας δεν τρώω για τα ζώα. Η μητέρα μου ήταν vegan κι έλεγε “δεν θέλω να φάω τίποτα σκοτωμένο, κανένα πτώμα”. Εγώ 22 χρόνια αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των ζώων. Δεν μπορώ να τα τρώω, είναι παραλογισμός», αποκάλυψε η  Άννα Αδριανού

Ο θάνατος που την σημάδεψε

View this post on Instagram

Νύχτα βροχερή στο Μνημείο Του Άγνωστου Στρατιώτη.. Μια γυναίκα, στέκεται μπροστά στον εύζωνο γιο της που κάνει σκοπιά. Σαν γνήσια ελληνίδα μάνα, υστερική και βαθιά τρυφερή, του μιλάει «σαν μάνα… και σαν κοπέλα…» προσπαθώντας να γεφυρώσει όσα τους χωρίζουν… Από την μια η αγωνία της μάνας… κι από την άλλη το αδιέξοδο μιας νεολαίας που θέλει να ζήσει αλλά δεν ξέρει πως… Και πίσω απ όλα αυτά κρύβεται μια αλήθεια… εντελώς απρόβλεπτη. Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:30 «Το Μπουφάν της Χάρλεϋ» ( Μέχρι μέσα Ιανουαρίου.) στο θέατρο Αλκμήνη 🎭Αλκμήνης 8-12, Κάτω Πετράλωνα (Στάση Μετρό Κεραμεικός) Τηλ. Κρατήσεων: 210 3428650 ( Καθημερινά μετά τις 17:30) @annaadrianou #PageAlexandrosStavrouEnaAsteriPouThaLampeiPanta #AnnaAndrianou #AlexandrosStavrou

A post shared by 𝓐𝓷𝓽𝓱𝓲 𝓖𝓻𝓲𝓮𝓰𝓪 (𝓡𝓮𝓰𝓲𝓷𝓪𝓴𝓲𝓪 ) (@reginakiagriega) on

«Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου, ήταν τα πάντα». Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν θέλησε ποτέ να κάνει παιδί, αν και της έτυχε μια εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε: «Παιδί δεν ήθελα να κάνω ποτέ. Κάποια στιγμή στη ζωή μου είχα μείνει έγκυος, δεν πήγε καλά… Να κάνω ένα παιδί για να δω τη φάτσα μου και να διαιωνίσω τον εαυτό μου, το θεωρώ γελοίο», αποκάλυψε η  Άννα Αδριανού.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024