Η σχέση εξ’ αποστάσεως είναι μία κατάσταση που χαρακτηρίζεται από πολύ ρομαντισμό, αλλά και από αρκετά προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα είθισται να είναι αρκετά συχνά και καλό είναι να αντιμετωπίζονται.

Ζήλια

Η ζηλοτυπία είναι  ένα αρκετά κοινό πρόβλημα σε οποιαδήποτε σχέση, είτε μεγάλης απόστασης είτε όχι.  Εάν δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ζηλέψετε, τότε μην ζηλεύετε. Άλλωστε η ζήλια είναι κάτι που πηγάζει κυρίως από μέσα σας και δεν ευθύνεται ο άλλος για αυτό.

Τουλάχιστον όχι τις περισσότερες φορές. Καλό είναι να έχετε αυτοπειθαρχία και αυτοέλεγχο σε μία τέτοια συναισθηματική σας έξαρση.

Μοναξιά

Η μοναξιά είναι ένας αγαπητός παλιός φίλος που έρχεται κάθε φορά σε μια στιγμή αλλά σε μεγάλες αποστάσεις, η μοναξιά δεν είναι πάντα  ευπρόσδεκτη. Θα υπάρξουν στιγμές που η μοναξιά θα σας επισκεφτεί, αλλά αυτό είναι ένα πολύ κοινό πράγμα που αισθάνεστε.

Η μοναξιά υπάρχει επειδή ο σύντροφός σας δεν είναι μαζί σας. Αν κοιτάξετε τη θετική πλευρά, μπορεί να νιώθετε μοναξιά επειδή επιθυμείτε την αγάπη που αισθάνεστε όταν ο  σύντροφός σας είναι μαζί σας. Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες μοναξιάς.

Μπορεί να είναι επειδή εσείς και ο σύντροφος σας ζείτε σε διαφορετικές ζώνες ώρας, επομένως, όταν κοιμάται, είστε  ξύπνιοι από νωρίς. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε πολυάσχολα χρονοδιαγράμματα εργασίας, επειδή ακόμα και αν οι δύο είστε σε μια σχέση, είστε ακόμα δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

Βαρεμάρα

Κάποιες σχέσεις έχουν σπάσει επειδή οι δύο άνθρωποι άλλαξαν.  Μπορεί να είναι τόσο μικρή στην αρχή αυτή η βαρεμάρα  που ξεκινά από το να επιστρέφετε τα μηνύματά σας πολύ αργά ή να μην επιστρέφετε τα μηνύματά σας καθόλου, στη συνέχεια να προχωρήσετε σε ακυρωμένα σχέδια ημερομηνίας ή video chats, να μην παραλάβετε κλήσεις.

Στη συνέχεια ξαφνικά ο σύντροφός σας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας πει ένα από τα τα πιο υπερβολικά χρησιμοποιημένα κλισέ στην ιστορία των ρομαντισμών: «Δεν είσαι εσύ, εγώ είμαι» ή «νομίζω ότι η απόσταση μεταξύ μας μας έκανε να ξεφύγουμε».

Για να τα αποφύγετε όλα αυτά, σιγουρευτείτε ότι η θεμελίωση της σχέσης σας είναι ισχυρή που σημαίνει ότι δεν χτίστηκε από ψέματα και δυσπιστία, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον εαυτό σας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr