Οι πρώην είναι πρώην για κάποιον λόγο. Ο συγκεκριμένος λόγος που χωρίσατε τότε, θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος που εσείς τώρα δε θα έπρεπε να είστε ξανά μαζί. Πότε όμως πρέπει να διακρίνουμε την περίπτωση που αξίζει να είστε μαζί και πότε όχι;

Χαρακτήρας

Αν χωρίσατε επειδή ο χαρακτήρας του δε σου άρεσε και θεωρείς ότι δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με τότε, δεν αξίζει καμία προσπάθεια. Με μαθηματική ακρίβεια θα ξαναχωρίσετε και εσύ θα ξαναστεναχωρηθείς. Ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου δεν αλλάζει ξαφνικά μέσα σε λίγους μήνες ή λίγα μόνο χρόνια. Σχεδόν πάντα άλλωστε, ο χαρακτήρας είναι η κυριότερη αιτία χωρισμού σε ένα ζευγάρι.

Απόσταση

Αν τα ξαναβρήκατε επειδή μετακόμισε στην ίδια πολή με εσένα. Αν ο λόγος που χωρίσατε ήταν καθαρά λόγω απόστασης και όχι άλλων μεταβλητών. Τότε προφανώς και αξίζει επιτέλους να ζήσετε τις στιγμές που έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να έχετε ζήσει ως ζευγάρι.

Ίσως μάλιστα να πάει και πολύ καλά το πράγμα καθόσον ξέρετε ήδη ο ένας τον άλλον. Θα είχατε μάθει να εκτιμάτε μία απλή επικοινωνία εξ αποστάσεως. Σκεφτείτε πόσο πιο πολύ θα σας ενθουσιάζει το ότι είστε από κοντά.

Απιστία

Αν χωρίσατε επειδή εκείνος σε απάτησε και θεωρείς ότι έχει αλλάξει, άστο. Όταν κάποιος σε απάτησε μία φορά κατά πάσα πιθανότητα θα το ξανακάνει. Και θα το ξανακάνει γιατί κάθε φορά ξέρει πλέον πως θα τον συγχωρείς. Το ότι βγαίνετε μαζί μετά από ό,τι σου έκανε προφανώς δεν είναι καλό για εσένα. Δε μπορείς να εμπιστευτείς ένα άτομο που κάποτε σου συμπεριφέρθηκε έτσι. Πόσο μάλλον αν το δεις εγωιστικά.

Χρόνος

Αν κάποτε δε συνεχίσατε τη σχέση σας επειδή δεν υπήρχε χρόνος και από τους δύο ή και από έναν από τους δύο, τότε αξίζει να προσπαθήσετε. Διότι αυτήν τη φορά μπορεί να έχετε την ευκαιρία επιτέλους να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Και που ξέρεις, θα μπορούσε να είναι ο «μεγάλος» σου έρωτας με τον οποίον πλέον μπορείτε χαρούμενα να περνάτε όμορφα. Ξεκάθαρα να το προσπαθήσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr