Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας φαίνεται και της αφοσίωσής της σε συγκεκριμένο κατάστημα φαίνεται πως σώθηκε μια 70χρονη.

Την είδηση γνωστοποίησε η αστυνομία του Λέστερ, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό το όνομα της ηλικιωμένης.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι υπάλληλοι εμπορικού, που δεν είχαν λάβει για μέρες τη συνηθισμένη παραγγελία από τη σταθερή τους πελάτισσα και ανησύχησαν.

«Ήταν σταθερή πελάτισσα, που μας παραγγέλνει κάθε εβδομάδα. Όταν δεν επικοινώνησε μαζί μας τη συνηθισμένη της μέρα, ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά», τόνισε ο ντελιβεράς στο συγκεκριμένο εμπορικό, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Άμεση η επέμβαση της αστυνομίας

Επειτα ο ίδιος αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία και να επισκεφτεί την ηλικιωμένη κυρία στο σπίτι της, όπου πρόσεξε ότι οι κουρτίνες ήταν κλειστές και το ταχυδρομείο είχε γεμίσει το κουτί και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

«Ίσως να μην είχα δράσει τόσο γρήγορα, εάν γνώριζα ότι έχει φίλους ή συγγενείς. Όταν χτύπησα την πόρτα και δεν απάντησε, κατάλαβα ότι έπρεπε να καλέσω βοήθεια», ανέφερε μιλώντας στο BBC.

Η τοπική αστυνομία έφτασε στο σπίτι της 70χρονης και σπάζοντας την πόρτα, μπήκαν στην οικία. Λίγο αργότερα, τουίταραν ότι η ηλικιωμένη ήταν καλά στην υγεία της, αν και πολύ πεινασμένη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο