Σε μια αποκαλυπτική δήλωση προχώρησε η σε πρωινή εκπομπή η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητα της στην εκπομπή της «Ελένης» με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Σπίτι είναι» του Alpha.

«Όταν κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα εννοείται πως χάνεις στιγμές δικές σου και πολλές φορές τις αναζητάς. (…) Αφού γίνεις μάνα, πρέπει να είσαι και σύζυγος και ερωμένη και ωραία γυναίκα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις και εκεί είναι όλο το μυστικό. Να βρεις μια ισορροπία σε όλα αυτά» εξήγησε.

Τι ανέφερε για τον σύζυγό της

Για τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο είναι 17 χρόνια μαζί, είπε: «Ο Δημήτρης δεν παραπονέθηκε ποτέ που λείπω πολύ από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ήταν πάντα δίπλα μου, δεν γκρίνιαξε ποτέ», ενώ παραδέχθηκε:

«Παλιότερα ήμουν ζηλιάρα αλλά το ξεπέρασα γιατί και ο Δημήτρης δεν μου δίνει δικαιώματα».

Μάλιστα η Μπέτυ Μαγγίρα αποκάλυψε ότι όπως και στον σύζυγό της, έχει συμβεί και στην ίδια να της στείλουν άσεμνες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στα social media μου στέλνουν διάφορες φωτογραφίες. Ακόμα και με τα επίμαχα σημεία. Ότι τι; Θα το δω και θα το λιγουρευτώ; Θα πω δηλαδή: «Τι ωραίο! Τι χάνω»; Εντάξει, είναι αστείο!» κατέληξε με χιούμορ.

Γράψτε το σχόλιό σας