Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«O VAR μπορεί να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας στο VARοδωμάτιο;»

«O VAR μπορεί να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας στο VARοδωμάτιο;»

Η απόφαση της ΚΕΔ να επιλέξει τον οπαδό του ΠΑΟΚ και διαιτητή, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη για VAR στο παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Κ. Καραπαπά.

Οι ορισμοί της ΚΕΔ του Βίτορ Μέλο Περέιρα, προκαλούν την κοινή λογική. Και όχι μόνο.

Διότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας του Πορτογάλου golden boy, αποφάσισε να κάνει ακόμη μία επίδειξη δύναμης στους Ερυθρόλευκους. Πιο προκλητική ακόμη και από τον ορισμό του «φίλου» Ζόρζε Σόουζα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Γ΄Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε ασχολίαστους τους ορισμούς στο ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Με ανάρτησή του, λοιπόν, αναρωτήθηκε εάν ο διαιτητής VAR μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά έγραψε: «Να τι ξέχασα να ρωτήσω μετά από τόσες ώρες που ξόδεψα να μάθω τα μυστικά του «VAR Greek Edition». O VAR μπορεί να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας την ώρα που βρίσκεται στο VARοδωμάτιο;».

Σε ποιον αναφέρεται ο Κ. Καραπαπάς; Η φωτογραφία δεν είναι καινούργια και κυρίως δεν είναι άγνωστη, ούτε στην ΚΕΔ ούτε στην ΕΠΟ ούτε σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον διαιτητή VAR του αγώνα με την Ξάνθη, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση, όταν το καλοκαίρι είχε επιλέξει να δει ως οπαδός το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ στην Τούμπα. Μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, το οποίο μάλιστα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οπως είναι λογικό, λοιπόν, και μόνο το γεγονός ότι η ΚΕΔ επιλέγει να χρησιμοποιήσει τον εν λόγω διαιτητή σε αγώνες του Ολυμπιακού (ή και του ΠΑΟΚ), είναι αν μη τι άλλο περίεργο.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024