Μία από τις πιο εντυπωσιακές τελετές έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων είχε δύο πρωταγωνιστές, τον περιβόητο πράκτορα Τζέιμς Μποντ και την δημοφιλή βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ενσαρκώνοντας τον Βρετανό μυστικό πράκτορα επισκέφθηκε το παλάτι του Μπάκιγχαμ και συνόδευσε την Βασίλισσα Ελισάβετ στο χώρο των Ολυμπιακών Αγώνων, το 2012. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την στιγμή όπου ο μυστικός πράκτορας και η βασίλισσα «έπεσαν» με αλεξίπτωτο για να κηρύξουν την έναρξη των Αγώνων.

Χρειάστηκαν 5 λεπτά για το «ναι» της βασίλισσας

Πόσο εύκολο ήταν όμως, να πειστεί η βασίλισσα Ελισάβετ; Χρειάστηκαν μόνο πέντε λεπτά προκειμένου η δημοφιλής βασίλισσα να δεχτεί να «μεταμορφωθεί» για λίγα λεπτά σε ηθοποιό.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται από το «δεξί χέρι» της βασίλισσας, την 62χρονη  Άντζελα Κέλι και μάλιστα, από το νέο της βιβλίο με τίτλο «The Other Side Of The Coin: The Queen, The Dresser And The Wardrobe».

Ο μοναδικός όρος της βασίλισσας

Ο μοναδικός όρος που έθεσε η βασίλισσα ήταν να πει την εξής χαρακτηριστική φράση: «Good evening, Mr Bond», την στιγμή που εκείνος θα εμφανιζόταν στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού.

«Βρήκε την ιδέα διασκεδαστική και αμέσως συμφώνησε. Την ρώτησα αν ήθελε ο ρόλος της να έχει «λόγια». Χωρίς δισταγμό η Αυτού Μεγαλειότης απάντησε: «Φυσικά, θα πρέπει να πω κάτι. Εν τέλει, αυτός έρχεται να με σώσει», αναφέρει στο βιβλίο της για την Ελισάβετ η Κέλι.

Ενώ το «δεξί της χέρι» συμπληρώνει πως, όταν εκείνη ρώτησε την βασίλισσα, αν προτιμά να πει την φράση «Good evening, James» ή την φράση «Good evening, Mr Bond», η Ελισάβετ διάλεξε την δεύτερη, ακριβώς επειδή έχει δει τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ.

Το βιβλίο της Κέλι εμπεριέχει πολλές στιγμές της βασίλισσας, οι οποίες θα έρθουν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, φυσικά με την συγκατάθεση της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο