Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και εκεί μίλησε για πολλά.

Τα επαγγελματικά της σχέδια, την ερωτική της ζωή, το ενδεχόμενο ενός παιδιού ή την δημιουργία μιας οικογένειας.

Ο ιδανικός άνδρας

Αρχικά, στην ερώτηση πως θέλει να είναι ένας άντρας, αποκάλυψε η ηθοποιός: « Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει το μυαλό του. Να είναι καλός άνθρωπος, να είναι δίκαιος, ακόμη κι αν η αδικία είναι μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να είναι λεοντόκαρδος».

View this post on Instagram

#theinvisibleshoes

A post shared by Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) on

«Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια»

Ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα κάνει ποτέ οικογένεια, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά -και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους- μπορεί και να το σκεφτόμουν».

https://www.instagram.com/p/B1WRJkfiMYx/

Το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε πως το ενδεχόμενο ενός παιδιού δεν είναι στα σχέδια της:  «Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για εμένα. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο