Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκέλα της Μαρσέιγ (1-1)

Γκέλα της Μαρσέιγ (1-1)

Η Μαρσέιγ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με την Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ» και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή (με παραπάνω παιχνίδι), έπειτα από 3 συνεχόμενες νίκες στη Ligue 1.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και τρεις αποβολές, Μαρσέιγ και Μονπελιέ έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Βίλας Μπόας να υφίσταται την πρώτη απώλεια βαθμών, έπειτα από 3 συνεχόμενες νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αφού είδαν να τους ακυρώνεται γκολ του Ντελόετ στο 11′ με υπόδειξη VAR, προηγήθηκαν στο 17′ 1-0 με αυτογκόλ του Σαρ. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να είναι ακίνδυνοι σε αυτό το διάστημα.

Στο δεύτερο μέρος, η Μονπελιέ έβαλε δεύτερο γκολ στο 53′ με τον Ντελόρτ, αλλά ο Γάλλος είδε και πάλι να του ακυρώνεται το γκολ με τη βοήθεια του ριπλέι. Οι Μασσαλοί βρήκαν το τέρμα της ισοφάρισης στο 74′ με τον Ζερμέν, ο οποίος πέτυχε γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πλήρη ανατροπή.

Στις καθυστερήσεις μάλιστα σημειώθηκαν 3 αποβολές, με τους Καμαρά και Φερί να παίρνουν το δρόμο για τα αποδυτήρια στο 91′ έπειτα από διαπληκτισμό, ενώ δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο Παγιέ, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024