Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φορτούνης: «Σημαντικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα»

Φορτούνης: «Σημαντικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Πειραιωτών απέναντι στην Τότεναμ, αλλά κράτησε χαμηλά την μπάλα και έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στον αγώνα με την Τότεναμ, δεν τα παράτησε, αλλά πάλεψε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τη νίκη, με την ισοπαλία να τους αδικεί.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού ικανοποίησε απόλυτα τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Ο διεθνής άσος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι απέδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια σπουδαίες ομάδες και να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα.

Ωστόσο, κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν πετάνε στα σύννεφα, αλλά παραμένουν προσγειωμένοι και στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Σούπερ Λίγκα 1. Οσον αφορά στην αποθεραπεία του, ο Φορτούνης τόνισε ότι πηγαίνει πολύ καλά και θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά. Η ομάδα είναι σα να κέρδισε το ματς γιατί γύρισε από το 0-2. Είναι σημαντικό αποτέλεσμα, κοιτάμε τη συνέχεια, η οποία είναι δύσκολη, όμως δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε δύσκολες ομάδες.

Δεν πετάμε στα σύννεφα, τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά θα κοιτάξουμε το αμέσως επόμενο. Όταν βλέπεις το ματς από την κερκίδα είναι κάπως. Προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά, να είμαι δίπλα και να εμψυχώνω τους συμπαίκτες μου».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024