Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλιας είχε δηλώσει ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο και ότι το προφίλ του είναι ίδιο, καθώς «έχει αρχαιόφατσα».

Η εν λόγω δήλωση, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλο ντόρο, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον ηθοποιό. Τα παράπονά του αποφάσισε να εκφράσει ο ίδιος με ένα ποστ στο προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σπύρος Μπιμπίλιας ανάρτησε συγκεκριμένα μία φωτογραφία που απεικονίζεται ο ίδιος προφίλ, σε ηλικία 30 ετών. Στην λεζάντα ο ηθοποιός ανέφερε: «H φώτο αρχαίου μου που άναψε πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν μοιάζω με την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου τραβήχτηκε από τον σπουδαίο σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαηλίδη το 86 (30 ετών τότε) από το έργο του Σαίξπηρ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ που ανέβηκε στο Ανοιχτό Θέατρο.

Σήμερα πολλοί κομπλεξικοί Έλληνες αντιδρούν γιατί είμαι υπερήφανος που έχω αρχαιοελληνικά χαρακτηριστικά και προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τις δηλώσεις μου περί ομοιότητας με το αντίστοιχο προφίλ του στρατηλάτη που πάρα λίγο να ενσάρκωνα σε ταινία στα 25…

Σημ. ότι δεν είπα πότε ότι είμαι απόγονός του άλλα ότι το dna των Ελλήνων δεν χάθηκε παρά τις όποιες πολυποίκιλες προσμίξεις με κατακτητές, καταστροφείς κι επισκέπτες της χώρας μας.. Εξ’άλλου δεν θαυμάζω την επεκτατική κι εκπολιτιστική εκστρατεία του.»

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

View this post on Instagram

H φωτο αρχεοου μου που άναψε πολλες συζητήσεις σχετικά με το αν μοιαζω με την προτομή του Μεγάλου Αλεξανδρου τραβήχτηκε απο τον σπουδαιο σκηνοθετη Γιωργο Μιχαηλίδη το 86 (30 ετων τοτε) απο το εργο του Σαιξπηρ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ που ανεβηκε στο Ανοιχτό Θεατρο.Σήμερα πολοι κομπλεξικοι Ελληνες αντιδρουν γιατι ειμαι υπερήφανος που εχω αρχαιοελληνικα χαρακτηριστικά κ προσπαθουν να γελοιοποιησουν δηλώσεις μου περι ομοιότητας με το αντιστοιχο προφιλ του στρατηλάτη που παρα λιγο να ενσαρκωνα σε ταινία στα 25…Σημ. οτι δεν ειπα ποτε δεν ειπα οτι ειμαι απογονός του αλλα ότι το dna των Ελλήνων δεν χαθηκε παρα τις όποιες πολυποικιλες προσμίξεις με κατακτητες καταστροφεις κι επισκέπτες της χώρας μας.. Εξ αλλου δεν θαυμάζω την επεκτατική κι εκπολιτιστική εκστρατεια του.

A post shared by σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) on

Γράψτε το σχόλιο σας