Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Ζάρλας : Νέες εξελίξεις για το τροχαίο

Πάνος Ζάρλας : Νέες εξελίξεις για το τροχαίο

Στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα που κόστιζε την ζωή του 28χρονου Πάνου Ζάρλα, συμπεριλαμβάνεται η έκκληση της οικογένειάς του για περισσότερες λεπτομέρειες ενώ αυτόπτης μάρτυρας απαντά και συγκλονίζει.

Η είδηση για τον δυστύχημα τα ξημερώματα Παρασκευής επί της Λεωφόρου Συγγρού, που στοίχισε την ζωή του 28χρονου Πάνου Ζάρλα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Tο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο Πάνος Ζάρλας έπεσε με μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή του στις προστατευτικές μπάρες, ενώ δεν φορούσε κράνος.

https://www.instagram.com/p/BuUYcLnBd6h/?utm_source=ig_web_copy_link

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οικογένεια του νικητή του Power of Love έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και έχει να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Μέχρι στιγμής η οικογένεια δεν γνωρίζει για ποιον λόγο ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των γενεθλίων του.

Στην δραματική έκκληση της οικογένειας απάντησε αυτόπτης μάρτυρας.

Συγκλονιστικά είναι όσα έγραψε στο Facebook, αυτόπτης μάρτυρας, που βρέθηκε στο σημείο, όπου ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε ανάρτηση στο λογαριασμό του έγραψε, χαρακτηριστικά: «Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού, έχασε τον έλεγχο έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024