Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε το μήνυμα της συζύγου του Τσαλίκη μετά την εκλογή του

Δείτε το μήνυμα της συζύγου του Τσαλίκη μετά την εκλογή του

Ο Γιώργος Τσαλίκης όχι μόνο κατέβηκε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Περιστερίου αλλά κυριολεκτικά σάρωσε

Πολύ χαρούμενος αλλά και συγκινημένος εμφανίστηκε στο Instagram για τα αποτελέσματα στο Περιστέρι, όπου κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί με τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης όχι μόνο κατέβηκε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Περιστερίου αλλά κυριολεκτικά σάρωσε!

View this post on Instagram

Πριν από 3 μήνες όταν μοιράστηκα με εσάς την υποψηφιότητα μου , ζητούσα να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις Εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα ! Σήμερα λοιπόν νιώθω με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη την ανάγκη να πω ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο .. 1000 ευχαριστώ για την αγάπη σας , για τη στήριξη , για την ευκαιρία ..! Σε ευχαριστώ Δήμαρχε μας , είσαι ο μέντορας μου , ο άνθρωπος που μας διδάσκει ,που μας εμπνέει , που μας ενώνει ! Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για την ανοιχτή αγκαλιά ! Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φιλους μου για την αγάπη , τη στήριξη και την κατανόηση ! Ήρθε η ώρα για δουλειά με την πιο δυνατή ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει εξελίξει το Περιστερι μας στην πιο όμορφη, στην πιο σύγχρονη , στην πιο ανθρώπινη πόλη ! Θα δώσω όλο μου τον εαυτό να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη ! Σας αγαπάω ! ♥️ @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Ο ανεξάρτητος δήμαρχος Περιστερίου επανεξελέγη θριαμβευτικά από τον πρώτο γύρο, με ποσοστό 74,18% (με ενσωμάτωση 95,87%). Δεν είναι γνωστό ακόμα ποιοι εκλέχθηκαν στις θέσεις των δημοτικών συμβούλων, αλλά – όπως έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Instagram – τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής συγκέντρωσε αρκετούς σταυρούς.

«Σήμερα το βράδυ έζησα μια απίστευτη εμπειρία! Είδα πως ο κόσμος όταν είσαι αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, αφοσιωμένος ολοκληρωτικά ενώνεται και σε τιμά! Όλα αυτά για έναν υπέροχο άνθρωπο , για έναν σεμνό αγωνιστή , για τον Καλύτερο, πιο πετυχημένο, ιστορικό δήμαρχο αυτής της χώρας. Τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Τον Ανδρέα που ένωσε όλο το Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας με περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμο, που τιμήθηκε με το ασύλληπτο ποσοστό του 74%, που είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ιστορία της αυτοδιοίκησης που εκλέγεται για 5η τετραετία με τα ποσοστά του να ανεβαίνουν ΚΑΘΕ φορά… Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η αγκαλιά σας ήταν τόσο ανοιχτή που με υποδέχτηκε και με έβαλε μέσα της σε ανέλπιστο βαθμό και με ασύλληπτη δυναμική…» ήταν το μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη μετά τη νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στον Δήμο Περιστερίου.

View this post on Instagram

Μια ωραία εμπειρία όλη η περίοδος πριν τις εκλογές … Ήρθαμε πιο κοντά , γνωριστήκαμε καλύτερα … Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι προσφοράς και δουλειάς για το Περιστερι ♥️ Όπως και να έχει .. το ταξίδι μέχρι τώρα το έζησα έντονα και το απόλαυσα .. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη , για τις αγκαλιές , για τα όμορφα λόγια , για τις απόψεις που ανταλλάξαμε , για την αλήθεια σας … Το Περιστερι και ο Ανδρέας Παχατουριδης μας έχει ενώσει .. Πάμε δυνατά !!! @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Η σύζυγος του με μια τρυφερή ανάρτηση εμφανίστηκε στο Instagram. Η Δώρα Δημητροπούλου, η οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία του τραγουδιστή από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, που πανηγύριζε στο εκλογικό κέντρο του Ανδρέα Παχατουρίδη, και την συνόδευε με ένα συγκινητικό μήνυμα στη λεζάντα που την συνόδευε.

«Είμαι πολύ περήφανη για τον κόσμο του Περιστερίου που σου έδειξε με τέτοιο μεγαλειώδη τρόπο την αγάπη του! Είμαι συγκινημένη που σε κατέταξε τόσο δυναμικά στην ομάδα του πιο πετυχημένου Δημάρχου της χώρας. Ξέρω καλά ότι θα κάνεις τα πάντα για να τον δικαιώσεις! Συγχαρητήρια σε όλους! Καλή αρχή αγάπη μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024