Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Σητεία: Προσχεδιασμένο το φονικό λέει συγγενής του θύματος

Έγκλημα στη Σητεία: Προσχεδιασμένο το φονικό λέει συγγενής του θύματος

Η σύζυγος του αδερφού του θύματος ανέφερε ότι «το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και ότι δεν υπήρχε ένταση μεταξύ θύτη και θύματος τις προηγούμενες μέρες.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στην Σητεία της Κρήτης.

Η σύζυγος του αδερφού του θύματος ανέφερε ότι «το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και ότι δεν υπήρχε ένταση μεταξύ θύτη και θύματος τις προηγούμενες μέρες.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην RealNews: «Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Μπαίνω μέσα, εκτελώ και φεύγω. Δεν πάρκαρε καν το αυτοκίνητό του. Είχε αφήσει αναμμένη τη μηχανή και πίσω άλλα αυτοκίνητα έκαναν ουρά και κόρναραν. Χτύπησε την πόρτα του σπιτιού. Η Κατερίνα του άνοιξε γιατί είχαν κανονίσει να πάνε τα απιδιά στο γιατρό για εμβόλιο. Την στραγγάλισε. Έπειτα μαθαίνουμε πως πήγε στην Αστυνομία και ομολόγησε πως τη χτύπησε. Της το είχε πει ότι θα την σκοτώσει και μετά θα παραδοθεί. Την τελευταία φορά που βρέθηκαν πριν από το συμβάν δεν υπήρχε ένταση. Ερχόταν μέρα παρά μέρα για να δει τα παιδιά του».

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας του θύματος «Η Κατερίνα δε μιλούσε τόσα χρόνια για την κακοποίησή της γιατί την απειλούσε πως θα σκοτώσει τα παιδιά τους και θα κάνει κακό στην οικογένειά της. Στις αρχές Φεβρουαρίου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου της για βιαιοπραγία».

H αδερφή της 32χρονης Κατερίνας από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει για την παθολογική ζήλια του δράστη και τις απειλές ότι θα σκοτώσει την σύζυγό του.

«Τους πρώτους δύο μήνες που τον γνώρισε ήταν ευτυχισμένη. (…) Ήταν πολύ προστατευτικός αλλά δεν είχα πολλές επαφές μαζί του. Την απομάκρυνε, έμενα και μακριά, μετά που μετακόμισαν την έβλεπα πιο τακτικά. Δεν ήθελε να πηγαίνουμε, να την φιλάμε, να την αγκαλιάζουμε, νευρίαζε, όταν πήγαινε ο αδελφός μου επίσκεψη μετά της έκανε φασαρία. Αυτά μου τα είπε μετά η αδελφή μου, δεν τα ήξερα (…) Πριν τον γνωρίσει ήμασταν πολύ δεμένοι σαν οικογένεια», ανέφερε η αδερφή της 32χρονης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024