Όλοι μας -και εννοώ όλοι μας- (ναι και εσύ μην κάνεις τον ανήξερο) έχουμε φανταστεί τον εαυτό μας ως χαρακτήρα του Game Of Thrones. Εκεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και τα υπέροχα σκηνικά να βρίσκεται και η αφεντιά μας. Λοιπόν, πλέον μπορούμε να σταματήσουμε να το ονειρευόμαστε και να το ζήσουμε!

Αυτό γιατί σύμφωνα και με όσα αναφέρει το Movie Fone, το σετ του Game Οf Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία μετατρέπονται πλέον σε τουριστικό αξιοθέατο έπειτα και από σχετική συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στο HBO και τους τοπικούς παράγοντες της περιοχής.

Σταματήστε να ταξιδεύετε νοερά στο Westeros, αφού πλέον μπορείτε να το θαυμάσετε και από κοντά!

Το HBO επιβεβαίωσε το παραπάνω γεγονός προβαίνοντας σε επίσημη ανακοίνωσή του στον Τύπο, και αποκαλύπτοντας ότι ορισμένα από τα πλατό της βραβευμένης με Emmy τηλεοπτικής μυθοπλασίας τα οποία μέχρι πρότινος δεν ήταν προσβάσιμα στο κοινό, θα ανοίξουν τις πύλες τους για να υποδεχθούν επισκέπτες.

Πλέον απομένει μόνο να διευκρινιστεί ποιοι χώροι θα είναι διαθέσιμοι στο κοινό. Αν δηλαδή χώροι όπως το Winterfell, το Castle Black και το Kings Landing, θα είναι ανοιχτοί για το κοινό.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του HBO:

«Η κληρονομιά των εκθεμάτων του ‘Game of Thrones’ θα είναι μεγαλύτερης κλίμακας και εμβέλειας από ο,τιδήποτε έχει δει ποτέ το κοινό. Κάθε τοποθεσία θα περιλαμβάνει όχι μονάχα σετ που κόβουν την ανάσα, αλλά θα παρουσιάζει επίσης και επιδείξεις κοστουμιών, σκηνογραφίας, όπλων, τμημάτων του διακόσμου, καλλιτεχνικών αρχείων, μοντέλων και άλλου εξοπλισμού παραγωγής. Η εμπειρία του επισκέπτη θα ενισχυθεί με υπερσύγχρονο ψηφιακό περιεχόμενο και διαδραστικό υλικό που θα αναδεικνύει κάτι από την ψηφιακή μαγεία για την οποία είναι γνωστή η σειρά».