Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν το σεξ δεν λειτουργεί για σένα όπως παλιά

Όταν το σεξ δεν λειτουργεί για σένα όπως παλιά

Ακόμα κι αν αλλάξεις μπαταρίες

Υπάρχει μία πολύ γενική θεωρία που λέει ότι όσο μεγαλώνεις, αλλάζουν οι επιθυμίες, οι ανάγκες και οι προτεραιότητες. Επίσης αλλάζει το δέρμα, τα μαλλιά και η ταχύτητα στην κίνηση, αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης. Αφού λοιπόν μεγαλώνοντας, δεν θέλεις πια τα ίδια πράγματα, ή τέλος πάντων υπάρχει μία μεταβολή στις ανάγκες σου, είναι λογικό να μην λειτουργούν πια αυτά που έκανες πριν. Αν θέλεις να το πάμε συγκεκριμένα, ας μιλήσουμε για το σεξ. Η δεκαετία των 20 υπάρχει για να ανακαλύψουμε τη συγκεκριμένη κατηγορία, τι μας αρέσει και τι δεν θα δοκιμάζαμε ποτέ ενδεχομένως. Ακόμα βαθύτερα, ανακαλύπτουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και ξεκινάμε την ενήλικη διαμόρφωση των σχέσεών μας, μέσα από τις οποίες μαθαίνουμε ποιοι είμαστε και πώς θέλουμε να αλληλεπιδρούμε.

Έρχονται τα 30, που αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή εν γένει και το σεξ ειδικότερα. Δεν λέω, μπορεί να την γλέντησες την προηγούμενη δεκαετία και να μην έχεις παράπονο από τους συντρόφους σου (ίσως να ήταν μόνο ένας, δεν κρίνουμε). Αλλά νομοτελειακά, έρχεται αυτή η ώρα που το σεξ πρέπει να γίνει καλύτερα. Όχι απαραίτητα πιο πολύπλοκο, αλλά σίγουρα πιο αποτελεσματικό και λειτουργικό για εσένα. Πώς θα γίνει αυτό;

  • Πες όχι στους κακούς εραστές. Να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ. Δεν αναφέρομαι σε εκείνους που δεν γνωρίζεις καλά και οι πρώτες φορές μαζί τους είναι κάπως αμήχανες. Το καλό σεξ εξάλλου θέλει το χρόνο του. Λέω για εκείνους που λειτουργούν στο κρεβάτι σαν να έχουν μπροστά την αγαπημένη τους πίτσα. Την τρώνε μόνοι τους. Αν θέλαμε εγωισμούς στο κρεβάτι, θα καθόμασταν σπίτι μόνες. Αν γνωρίζεις έναν άντρα που είναι 105% νάρκισσος, απολαμβάνει να μιλάει μόνο για τον εαυτό του και τα παίρνει όλα προσωπικά, το πιθανότερο είναι ότι θα λειτουργεί έτσι και στο σεξ. Τώρα πια ξέρεις τι είναι αυτό που δεν θέλεις και πώς θα διεκδικήσεις αυτά που ίσως θέλεις.
  • Σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου. Το καλό σεξ θέλει δύο (ή και περισσότερους, δεν κρίνουμε) ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η απόλαυση του άλλου αλλά, ας μην γελιόμαστε, ο εαυτός τους είναι πάντα ένα τσικ πιο σημαντικός. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν γίνεται να σκέφτεσαι μόνο πώς θα περάσει καλά ο άλλος, αν θα τα κάνεις όλα τέλεια και αν σε σκέφτεται ως την πιο σεξουαλική τύπισσα που γνώρισε ever. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις το σεξ που σου αξίζει και να μην χρειάζεται να διεκδικείς συνέχεια αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
  • Έξω οι ντροπές. Κάθε γυναίκα έχει τις ανάγκες και τα κουμπιά της. Κανονικά δεν θα έπρεπε να φιλτράρεις τις φαντασιώσεις σου και να ζητάς αυτό που θέλεις χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη. Όποιος ντρέπεται στερεύεται, έλεγε η προγιαγιά μου και έρχομαι να συμφωνήσω μαζί της. Αν θέλεις να φέρεις στο παιχνίδι ερωτικά βοηθήματα, αν θέλεις να κάνετε παιχνίδια ρόλων και αν πιστεύεις ότι οι στολές θα μεταμορφώσουν την ερωτική ζωή σου, μην το σκέφτεσαι. Απλά κάντο.
  • Ετοίμασε το σώμα σου για μεγάλες στιγμές. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αλλάξεις τη διατροφή σου, ότι θα ξεκινήσεις γυμναστήριο, ότι θα φροντίζεις περισσότερο την επιδερμίδα σου ή ότι θα κάνεις πολύ διαλογισμό. Εκτός του ότι νιώθεις μεγαλύτερη ευεξία, προετοιμάζεις το σώμα σου για μεγαλύτερη απόλαυση χωρίς ενοχές.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024