Την Τρίτη 17 Ιουλίου, στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ και της διοίκησης του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης των φυσικοθεραπευτών.

Στη συνάντηση υπογράφηκε το κείμενο της συλλογικής σύμβασης μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και του ΠΣΦ, η ισχύς της οποίας είναι αορίστου χρόνου, κατά τις προβλέψεις του άρθρου 108, παρ. 3β του Ν. 4461/2017 (ΦΕΚ 38/Α’/28.3.2017).

Στο μεταβατικό στάδιο των δύο μηνών από την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η θετική δήλωση προσχώρησης των παρόχων φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών (φυσικών και νομικών προσώπων).

Ο ΠΣΦ αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη της έγκρισης των υποβληθέντων δηλώσεων θετικής προσχώρησης στην παρούσα σύμβαση, καθώς και των έλεγχο των  δικαιολογητικών που θα κατατεθούν από τους ενδιαφερόμενους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4461/2017 (ΦΕΚ 38/Α’/28.3.2017).

Σημειώνεται επίσης, ότι σύμφωνα με το Ν. 4461/2017 (ΦΕΚ 38/Α’/28.3.2017), από την  έναρξη ισχύος της σύμβασης, παύουν να ισχύουν οι προγενέστερες ατομικές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και των φυσικοθεραπευτών, είτε  ως φυσικών είτε ως νομικών προσώπων.

Η έναρξη της διαδικασίας για τη συλλογή των δικαιολογητικών και τη θετική δήλωση προσχώρησης, θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα μέσω της ιστοσελίδας του ΠΣΦ (www.psf.org.gr) και θα ενημερωθούν τα μέλη με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr