Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Echo Show: Η Amazon προσθέτει, πρώτη, οθόνη στο Amazon Echo

Echo Show: Η Amazon προσθέτει, πρώτη, οθόνη στο Amazon Echo

To Amazon λανσάρει μια νέα έκδοση της πρότυπης οικιακής συσκευής που είναι σε θέση να απαντά σε φυσική γλώσσα, με ακρίβεια, σε ερωτήσεις που διατυπώνονται προφορικά επίσης σε φυσική γλώσσα από άνθρωπο, όχι απαραίτητα κοντά σε μικρόφωνο. Ονομάζεται Echo Show και βασίζεται στην τεχνολογία της Amazon, Alexa και σε αντίθεση με το Echo, το Look έχει οθόνη.

To Amazon λανσάρει μια νέα έκδοση της πρότυπης οικιακής συσκευής που είναι σε θέση να απαντά σε φυσική γλώσσα, με ακρίβεια, σε ερωτήσεις που διατυπώνονται προφορικά επίσης σε φυσική γλώσσα από άνθρωπο, όχι απαραίτητα κοντά σε μικρόφωνο. Ονομάζεται Echo Show και βασίζεται στην τεχνολογία της Amazon, Alexa και σε αντίθεση με το «απλό» Echo, το Echo Show έχει οθόνη.

Έτσι, μπορεί κανείς να παρακολουθεί εκπομπές, οτιδήποτε στο YouTube, τους στίχους των τραγουδιών που αναπαράγονται, εικόνα από κάμερες ασφαλείας, φωτογραφίες, την πρόγνωση του καιρού, τις λίστες που τηρεί η συσκευή (to-do, λίστες για τα ψώνια), ανάλογα με το αίτημα που διατυπώνεται προφορικά σε φυσική γλώσσα.

Επίσης, το Echo Show επιτρέπει τη διεξαγωγή βιντεοκλήσεων μεταξύ κατόχων του Echo Show ή του Alexa app και τηλεφωνικών κλήσεων φωνής σε όσους έχουν ήδη ένα απλό Echo ή το Echo Dot.

To Echo Show προβάλλει στίχους από τη μουσική υπηρεσία της Amazon και μεταδίδει ζωντανά μουσική από άλλες διαδικτυακές μουσικές υπηρεσίες, όπως τα Pandora, Spotify, TuneIn, iHeartRadio.

Η προβολή εικόνας από συμβατές κάμερες ασφαλείας αφορά αυτές των συνεργαζόμενων κατασκευαστών Ring και Arlo. Ο χειρισμός άλλων συσκευών του σπιτιού, όπως τα φώτα, οι θερμοστάτες και άλλα επίσης προϋποθέτουν τη συμβατότητα και προς το παρόν, περιλαμβάνουν αυτές από τις WeMo, Philips Hue, ecobee, και άλλες «έξυπνες» συσκευές.

  • Alexa skills: Δείτε τι μπορεί να κάνει το Alexa app -εξαρτάται από τις υποστηριζόμενες υπηρεσίες, όπως την κλήση ταξί από την Uber, την προβολή συνταγών από το AllRecipes.com κ.ά.

Το Echo Show είναι εξοπλισμένο με οκτώ μικρόφωνο και βασίζεται στην ισχυρή εξουδετέρωση θορύβου για να φέρει με επιτυχία σε πέρας την αποστολή του από οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν προέρχεται η ανθρώπινη προφορική εντολή.

Διαβάστε περισσότερα στο tech.in.gr, στο αναλυτικό σχετικό άρθρο:

Το Echo Show λανσάρεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 28 Ιουνίου, αντί 230 περίπου δολαρίων.

Η Google αναγνώρισε την προοπτική επιτυχίας των συσκευών που ελέγχονται με τη φωνή σε φυσική γλώσσα και λάνσαρε το Google Home. H Microsoft έκανε πρόσφατα γνωστό ότι αναπτύσσει κάτι ανάλογο σε συνεργασία με την Harman Kardon, της Samsung Electronics.

H Amazon έδειξε πρόσφατα μια ακόμα συσκευή στη σειρά Echo, το Echo Look, το οποίο μπορεί να κάνει ενδυματολογικές προτάσεις στους χρήστες.

Reuters,tech.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024