Μάθημα εναντίον των καταχρήσεων έδωσαν, με σχετικά ανορθόδοξη μέθοδο, δύο δάσκαλοι στους 15χρονους μαθητές τους σε πολυήμερη εκδρομή στο Αμβούργο: Οι συνοδοί τα έτσουξαν λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, σε σημείο που χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία.

Οι δύο δάσκαλοι είχαν πάει τάξη σχολείου του Όσναμπρουκ της βορειοδυτικής Γερμανίας εκδρομή στο κοντινό Αμβούργο. Με τους μαθητές, η πλειονότητα των οποίων ήταν 15 ετών, θα γνώριζαν τις ομορφιές της πόλης.

Κατά την αντίληψη των δύο δασκάλων, στα αξιοθέατα της χανσεατικής πόλης φαίνεται ότι ενέπιπταν και τα μπαρ. Πολλά μπαρ.

Γυρίζοντας την πρώτη νύχτα στο ξενοδοχείο, οι δύο δάσκαλοι ήταν, όπως γράφει η Osnabruecker Zeitung, «εντελώς μεθυσμένοι». Οι μαθητές δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Όταν ο ένας από τους δύο δασκάλους έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε, οι μαθητές κατάλαβαν ότι σε αυτή την εκδρομή οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί και εκείνοι θα έπρεπε να κάνουν τις «μαμάδες». Κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ο χτυπημένος δάσκαλος ήταν εχθρικός και έδιωχνε τους τραυματιοφορείς.

Σε εκείνο το σημείο, ο ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου χρειάστηκε να καλέσει την αστυνομία. Το επόμενο πρωί, το σχολείο έστειλε δασκάλα να πάρει τους μαθητές και η εκδρομή τέλειωσε πρόωρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο