Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Αύγουστο στην Ελλάδα το Nokia Lumia 925 με Windows Phone 8

Τον Αύγουστο στην Ελλάδα το Nokia Lumia 925 με Windows Phone 8

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Lumia 925 στην ελληνική αγορά στα μέσα Αυγούστου 2013. Το Νokia Lumia 925 βασίζεται στα Windows Phone 8, αξιοποιεί την τεχνολογία Pureview, έχει οθόνη 4,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή 1,5GHz, 1GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη και 7GB στο Skydrive. Η τιμή διάθεσης στην Ελλάδα ορίστηκε στα 599 ευρώ.

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Lumia 925 στην ελληνική αγορά στα μέσα Αυγούστου. Το Νokia Lumia 925 με Windows Phone 8 εισάγει το μεταλλικό σχεδιασμό και αναδεικνύει τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας απεικόνισης Pureview, καινούργια χαρακτηριστικά και εφαρμογές στη σειρά συσκευών Nokia Lumia.

Η συσκευή διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία φωτογραφικών φακών καθώς επίσης και νέας γενιάς λογισμικό απεικόνισης φωτογραφιών προσφέροντας καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και βίντεο με μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκρίνεια. Το Νokia Lumia 925 έρχεται με την εφαρμογή Nokia Smart Camera, προσφέροντας στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να τραβήξουν ταυτοχρόνως δέκα φωτογραφίες και να τις επεξεργαστούν οποιαδήποτε στιγμή με εργαλεία όπως τα Best Shot και Action Shot.

  • Δωρεάν χάρτες (HERE Maps και HERE Drive+, HERE Transit από το Play Store)
  • Οθόνη 4.5” AMOLED WXGA (1280×768), 2,25D sculpted Gorilla 2 Glass, ClearBlack, High Brightness Mode, δυνατότητα ανάγνωσης υπό το φως του ήλιου, Super Sensitive Touch για χρήση με γάντια και νύχια
  • Μπαταρία 2000mAh battery, ασύρματη φόρτιση με αξεσουάρ που διατίθεται ξεχωριστά
  • Διπύρηνος Snapdragon 1,5GHz
  • Κάμερα PureView 8,7MP με Optical Image Stabilization, Autofocus, short pulse high power dual LED flash, 1080p HD video στα 30fps με Optical Image Stabilization. Nokia Smart Camera mode.
  • Κάμερα μπροστά 1,2 MP ευρυγώνιος φακός
  • 1GB RAM, 16 GB εσωτερική μνήμη
  • 7GB στο SkyDrive

Έχοντας μεταλλικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη των 4,5 ιντσών, το Νokia Lumia 925 προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως αυξημένη στιβαρότητα. Το πίσω μέρος της συσκευής είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό και κυκλοφορεί σε άσπρο, γκρι και μαύρο χρώμα. Στην πλάτη της συσκευής μπορεί να τοποθετηθεί ένα κάλυμμα ασύρματης φόρτισης, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης την οποία χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Το Nokia Glance Screen είναι το νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στα Νokia Lumia 925 σε beta έκδοση. Με μια γρήγορη ματιά και χωρίς να χρειάζεται το πάτημα κουμπιών, οι χρήστες μπορούν να δουν την ώρα ή το επίπεδο της μπαταρίας όταν η συσκευή δε χρησιμοποιείται. Ένα διπλό χτύπημα στην οθόνη αρκεί για να θέσει σε λειτουργία το Nokia Lumia 925, διευκολύνοντας το ξεκλείδωμα.

Το Νokia Lumia 925 προσφέρει μια ποικιλία αποκλειστικών υπηρεσιών, όπως η Νokia Music για απεριόριστο streaming δωρεάν λιστών μουσικής. Επίσης, εμπεριέχονται σουίτες τοποθεσίας και πλοήγησης, όπως οι Here Drive+ και Here Maps.

Το Νokia Lumia 925 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμή λιανικής τα 599 ευρώ περίπου.
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024