Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Wind δίνει 1.500', 1.500 SMS και 1,5GB Mobile Internet με πάγιο €39,90

Η Wind δίνει 1.500′, 1.500 SMS και 1,5GB Mobile Internet με πάγιο €39,90

H Wind Ελλάς ανακοίνωσε το συμβόλαιο W, με το οποίο παρέχει 1.500 λεπτά ομιλίας σε κλήσεις φωνής προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ανεξαρτήτως παρόχου, 1500 SMS επίσης προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1,5GB για κίνηση στο Ίντερνετ προκαταβάλλοντας 60 ευρώ το μήνα, με επιδότηση συσκευής. Όταν η εγγραφή γίνεται online με δέσμευση τουλάχιστον 18 μήνες, χωρίς επιδότηση συσκευής το μηνιαίο πάγιο μειώνεται στα 39,90 ευρώ.

H Wind Ελλάς ανακοίνωσε το συμβόλαιο W, με το οποίο παρέχει 1.500 λεπτά ομιλίας σε κλήσεις φωνής προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ανεξαρτήτως παρόχου, 1500 SMS επίσης προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1,5GB για κίνηση στο Ίντερνετ προκαταβάλλοντας 60 ευρώ το μήνα, με επιδότηση συσκευής. Όταν η εγγραφή γίνεται online με δέσμευση τουλάχιστον 18 μήνες, χωρίς επιδότηση συσκευής το μηνιαίο πάγιο μειώνεται στα 39,90 ευρώ.

Η Wind δέχεται συνδρομητές με χαμηλότερο πάγιο 49,90 ευρώ το μήνα χωρίς επιδότηση συσκευής με δέσμευση 18 ή 24 μηνών. Όταν η δέσμευση περιορίζεται στους 12 μήνες, το μηνιαίο πάγιο παραμένει 60 ευρώ. Στην παρούσα φάση, όσοι εγγράφονται online μπορούν να αποκτήσουν τα προνόμια του συμβολαίου W με ακόμα χαμηλότερη μηνιαία χρέωση, 39,90 ευρώ με δέσμευση 18 ή 24 μηνών, όχι όμως 12 μηνών. Όταν στο συμβόλαιο περιλαμβάνεται η επιδότηση συσκευής, το μηνιαίο πάγιο ορίζεται στα 60 ευρώ, ανεξάρτητα από την διάρκειά του (12, 18 ή 24 μήνες) ή την αγορά του συμβολαίου online ή offline, στα καταστήματα.

Προηγουμένως, η Wind παρείχε τα συμβόλαια Wind To All, στα οποία με την ίδια πάγια χρέωση 60 ευρώ παρείχε 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 150 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1,5GB κίνηση Ίντερνετ. Με την τρέχουσα προσφορά online για το 18μηνο ή το διετές συμβόλαιο W χωρίς επιδότηση συσκευής, δηλαδή με 39,90 ευρώ το μήνα η εταιρεία έδινε 1000 λεπτά ομιλίας για εθνικές κλήσεις, 100 SMS και 1GB Mobile Internet στο πρόγραμμα Wind-To-All-50.

Εάν η μηνιαία χρήση ξεπεράσει τα 1.500 λεπτά ομιλίας για εθνικές κλήσεις, η χρέωση είναι 0,0057 ευρώ ανά δευτερόλεπτο, δηλαδή 34,2 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας.

Οι χρεώσεις επιβαρύνονται με το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας του άρθρου 12 του Ν.2579/1998 (εξαίρεση αποτελούν οι συνδέσεις παροχής ασύρματης πρόσβασης στο Internet, εφόσον αφορούν αποκλειστικά και μόνο συνδέσεις δεδομένων).

Τα λεπτά ομιλίας που περιλαμβάνονται στην ενσωματωμένη χρήση αφορούν σε εθνικές κλήσεις φωνής που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και δεν ισχύουν για διεθνείς κλήσεις, κλήσεις roaming, κλήσεις προς τον προσωπικό τηλεφωνητή (0,1989 ευρώ ανά κλήση από κινητό Wind στο 122), κλήσεις προς το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών WIND (1260), κλήσεις προς την Υπηρεσία Καταλόγου και Άμεσης Σύνδεσης WIND και κλήσεις προς λοιπές υπηρεσίες.

Στις κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός των λεπτών ομιλίας της ενσωματωμένης χρήσης εφαρμόζεται ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης των 60». Τα λεπτά ομιλίας της ενσωματωμένης χρήσης που δεν καταναλώνονται εντός του μήνα τιμολόγησης δεν μεταφέρονται στον επόμενο. Τα SMS που περιλαμβάνονται στην ενσωματωμένη χρήση αφορούν αποστολή μηνυμάτων που πραγματοποιείται εντός Ελλάδος προς κινητά ελληνικών δικτύων και δεν περιλαμβάνουν SMS προς ξένα δίκτυα, προς υπηρεσίες, καθώς και SMS κατά τη διάρκεια του Roaming. Τα MB/GB που περιλαμβάνονται στην ενσωματωμένη χρήση αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας μέσω WΕΒ και WAP Browsing εκτός του WIND Plus portal. Τα MB/GB της ενσωματωμένης χρήσης που δεν καταναλώνονται εντός του μήνα τιμολόγησης δε μεταφέρονται στον επόμενο.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Wind Ελλάς, κος Αντώνης Τζωρτζακάκης δήλωσε σχετικά πως η Wind αφουγκράστηκε τις ανάγκες των νέων πελατών της και με το συμβόλαιο W εγκαινιάζει την εποχή της απεριόριστης οικονομικής επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, ο κος Τζωρτζακάκης είπε: «Τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρεία μας προσφέρει σταθερά στους Έλληνες καταναλωτές περισσότερη οικονομία και αξία στην επικοινωνία. Η προσήλωσή μας στην οικονομία για όλους σε συνδυασμό με την ευελιξία και την δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων, μας οδηγούν να αφουγκραζόμαστε ενεργά τις νέες ανάγκες των πελατών μας. Με το νέο συμβόλαιο W εγκαινιάζουμε την εποχή της απεριόριστης οικονομικής επικοινωνίας και μεγιστοποιούμε την διαφοροποίηση της WIND στην τηλεπικοινωνιακή αγορά».

Το συμβόλαιο W προωθείται από μια νέα διαφημιστική καμπάνια, στην οποία το W είναι προϋπόθεση για να μπει κανείς «στον παράδεισο της αιώνιας οικονομίας διότι στην επικοινωνία η μεγαλύτερη αμαρτία, είναι να την πληρώνεις ακριβά…». Αυτό, το συνειδητοποιεί όταν είναι πλέον πολύ αργά, ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας. Εν ζωή μίλαγε πολύ με όλους! Με αποτέλεσμα όταν έφτασε η ώρα της κρίσης, να είναι πολύ αμαρτωλός στην επικοινωνία του, αφού την πλήρωνε πολύ ακριβά… Στον αναπάντεχο ρόλο του φύλακα των πυλών του παραδείσου ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024