Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπείτε στην κλήρωση του tech.in.gr για το LG Optimus G, αξίας € 599!

Μπείτε στην κλήρωση του tech.in.gr για το LG Optimus G, αξίας € 599!

Η LG Electronics προσφέρει το κορυφαίο τετραπύρηνο smartphone της LG Optimus G, αξίας 599 ευρώ, σε ένα φίλο,-λη του tech.in.gr στο Facebook. Κάντε Like στην σελίδα της Τεχνολογίας του in.gr στο Facebook για να λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 17 Ιουνίου 2013.

Η LG Electronics προσφέρει το κορυφαίο τετραπύρηνο smartphone της, LG Optimus G, αξίας 599 ευρώ, σε ένα φίλο,-λη του tech.in.gr στο Facebook. Κάντε Like στην σελίδα της Τεχνολογίας του in.gr στο Facebook για να λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 17 Ιουνίου 2013.

LG Optimus G

Το LG Optimus G, το δημοφιλές smartphone της LG, αλλάζει τα δεδομένα στη αγορά των smartphones. Το Optimus G είναι μία κορυφαία συσκευή, συμβατή με την τεχνολογία LTE (4G ready), που προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης και επιτρέπει την πολλαπλή δραστηριότητα, για όσους θέλουν να συνδυάζουν εργασία με ψυχαγωγία και να χρησιμοποιούν περισσότερες από μία εφαρμογές ταυτόχρονα.

Μέσα από τη λειτουργία QSlide επιτρέπεται στους χρήστες να εκτελούν παράλληλα τις εφαρμογές που επιθυμούν σε διαφορετικά layers της οθόνης και να συνδυάζουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες ή ακόμα και τα εργαλεία της δουλειάς τους.

Χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή quad-core Snapdragon™ S4 Pro, το Optimus G παρέχει εξαιρετική απόδοση και προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης με λειτουργικό Android, Jelly Bean 4.1.2. Διαθέτει επίσης μία εκπληκτική οθόνη True HD IPS Plus της LG με τεχνολογία Zerogap Touch, για εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντάνια.

Στο LG Optimus G έχει τοποθετηθεί υψηλής ανάλυσης, compact camera 13MP, για φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας, 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1280 x 768 και τεχνολογία IPS για εντυπωσιακά φυσικά χρώματα, και κρύσταλλο Gorilla® Glass 2 για προστασία από φθορές.

Διαβάστε περισσότερα για το LG Optimus G στο tech.in.gr:

Περισσότερα για την συμμετοχή σας στην κλήρωση

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, πρέπει να κάνετε κλικ στην παραπάνω παραπομπή., στην σελίδα του tech.in.gr στο Facebook.

Εκεί θα πρέπει να κάνετε Like (επάνω δεξιά) και να εισάγετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα (πλήρες e-mail, ονοματεπώνυμο και προαιρετικά τηλέφωνο).

Εάν έχετε ήδη κάνει Like στο tech.in.gr στο Facebook (και σας ευχαριστούμε για αυτό), μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση, πρέπει όμως να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Μετά, μπορείτε προαιρετικά να κοινοποιήσετε την συμμετοχή σας στους φίλους επιλέγοντας Share.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 οπότε και θα δημοσιευτεί το ονοματεπώνυμο του/της τυχερού/-ρής (και θα ειδοποιηθεί με e-mail στην διεύθυνση που έχει δηλώσει). Ο νικητής/-τρια θα πρέπει να απαντήσει στο μήνυμα εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!
@techingr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024