Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Τιμή, εγγύηση και αντικλεπτική προστασία στην Ελλάδα για το πρώτο Ultrabook της Sony

Με αφορμή την διάθεση του πρώτου ultrabook στην σειρά Sony VAIO, το tech.in.gr ζήτησε από την Sony στην Ελλάδα λεπτομέρειες για την υπηρεσία αντικλεπτικής προστασίας της Intel, την εγγύηση του πρώτου ultrabook, την τιμή και την διαθεσιμότητα των Sony VAIO της σειράς T. Δείτε τις απαντήσεις της Sony Ελλάς.

Με αφορμή την διάθεση του πρώτου ultrabook στην σειρά Sony VAIO, το tech.in.gr ζήτησε από την Sony στην Ελλάδα λεπτομέρειες για την υπηρεσία αντικλεπτικής προστασίας της Intel, την εγγύηση του πρώτου ultrabook, την τιμή και την διαθεσιμότητα των Sony VAIO της σειράς T.

Σε ότι αφορά στην διαθεσιμότητα και την λειτουργικότητα της υπηρεσίας Intel Anti-Theft Service, η Sony Ελλάς βεβαιώνει ότι αφορά κάθε αγοραστή του Τ13 άσχετα από το μέρος που διαμένει. Είναι software της Intel το οποίο «συνεργάζεται» με το hardware του υπολογιστή και είναι εγκαταστημένο στο Τ13 (και σε όλα τα S13 και S15). Προστατεύει προσωπικά δεδομένα και διαφυλάσσει την παραβίασή τους από πιθανή κλοπή με κλείδωμα από απόσταση. H υπηρεσία ακόμα δεν είναι διαθέσιμη στην αγορά αλλά θα είναι πολύ σύντομα, από την Intel.

Σε ότι αφορά στην εγγύηση που καλύπτει τα Sony VAIO T13, η Sony Ελλάς απαντά ότι «η εγγύηση είναι όμοια με όλα τα υπόλοιπα VAIO. Με αυτήν, η Sony εγγυάται ότι το προϊόν δεν παρουσιάζει ελαττώματα ως προς τα υλικά και την εργασία κατά την ημερομηνία αρχικής αγοράς και για χρονικό διάστημα 2 χρόνων».

Σε ότι αφορά την διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων με επεξεργαστές Intel Core i7, η Sony Ελλάς διευκρινίζει ότι στην ελληνική αγορά θα κυκλοφορήσει μόνο ο κωδικός SVT1311W1ES με Intel Core i5-3317U και η τιμή καταλόγου είναι 1.003 ευρώ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024