Με αφορμή την διάθεση του πρώτου ultrabook στην σειρά Sony VAIO, το tech.in.gr ζήτησε από την Sony στην Ελλάδα λεπτομέρειες για την υπηρεσία αντικλεπτικής προστασίας της Intel, την εγγύηση του πρώτου ultrabook, την τιμή και την διαθεσιμότητα των Sony VAIO της σειράς T.
 
Σε ότι αφορά στην διαθεσιμότητα και την λειτουργικότητα της υπηρεσίας Intel Anti-Theft Service, η Sony Ελλάς βεβαιώνει ότι αφορά κάθε αγοραστή του Τ13 άσχετα από το μέρος που διαμένει. Είναι software της Intel το οποίο «συνεργάζεται» με το hardware του υπολογιστή και είναι εγκαταστημένο στο Τ13 (και σε όλα τα S13 και S15). Προστατεύει προσωπικά δεδομένα και διαφυλάσσει την παραβίασή τους από πιθανή κλοπή με κλείδωμα από απόσταση. H υπηρεσία ακόμα δεν είναι διαθέσιμη στην αγορά αλλά θα είναι πολύ σύντομα, από την Intel.

Σε ότι αφορά στην εγγύηση που καλύπτει τα Sony VAIO T13, η Sony Ελλάς απαντά ότι «η εγγύηση είναι όμοια με όλα τα υπόλοιπα VAIO. Με αυτήν, η Sony εγγυάται ότι το προϊόν δεν παρουσιάζει ελαττώματα ως προς τα υλικά και την εργασία κατά την ημερομηνία αρχικής αγοράς και για χρονικό διάστημα 2 χρόνων».

Σε ότι αφορά την διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων με επεξεργαστές Intel Core i7, η Sony Ελλάς διευκρινίζει ότι στην ελληνική αγορά θα κυκλοφορήσει μόνο ο κωδικός SVT1311W1ES με Intel Core i5-3317U και η τιμή καταλόγου είναι 1.003 ευρώ.

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο