Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα για τον έκτο κύκλο του «American Horror Story»

Πρεμιέρα για τον έκτο κύκλο του «American Horror Story»

...

Ένα πέπλο μυστηρίου απλώνεται γύρω από τον έκτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς τρόμου American Horror Story, πουπροβλήθηκε στις ΗΠΑ την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, με τη Lady Gaga να επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην Ελλάδα προβάλλεται το βράδυ της Πέμπτης 15/9, στις 23.30, αποκλειστικά στο FOX.

Οι θεατές δεν γνωρίζουν ακόμη, απολύτως τίποτα για το θέμα ή τον τίτλο της σειράς. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες υποψίες, ότι το θέμα και ίσως ο τίτλος της νέας σεζόν αποκαλύφθηκε.

Πριν μερικές μέρες, κάποιοι οπαδοί της σειράς, παρατήρησαν πως το Rotten Tomatoes, ανέφερε τον νέο κύκλο ως American Horror Story: The Mist, κάτι που επαληθεύτηκε και στο TV Guide. Πιθανόν να διέρρευσε, και το The Mist (H Oμίχλη), να είναι το θέμα της νέας σεζόν. Το FOX πάντως αρνείται να σχολιάσει, ενώ έχει αποκαλύψει ότι μόνο ένα από τα τρέιλερς, είναι αληθινό.

Τουλάχιστον, ένα από τα αρχικά promo, έφερε τον υπότιτλο The Mist, και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι έχει κοινό τίτλο με την δημοφιλή νουβέλα του Στίβεν Κινγκ (1980).

Στο μεταξύ, ο ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. που υποδυόταν τον Ο. Τζ. Σίμπσον στη διάσημη τηλεοπτική σειρά American Crime Story, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην έκτη σεζόν, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά, παρα μόνο ότι έχει να κάνει με τον πρώην δικηγόρο δίωξής του.

Επίσης, δήλωσε πως ενώ δεν του αρέσει το συγκεκριμένο είδος τρόμου, παρακολούθησε τους πρώτους πέντε κύκλους της σειράς, και έμεινε πραγματικά εντυπωσιασμένος.

Ο δημιουργός της σειράς, Ράιαν Μέρφι, απολαμβάνει να συνεργάζεται με τους ίδιους ηθοποιούς σε όλα τα έργα του. Η Σάρα Πόλσον, η οποία έπαιξε την Μάρσια Κλαρκ στην σειρά American Crime Story, πλάι στον Γκούντινγκ Τζ., έχει εμφανιστεί σε όλες τις σεζόν του American Horror Story.

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024