Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«H Artista» Ηρώ: Νέο άλμπουμ

«H Artista» Ηρώ: Νέο άλμπουμ

...

H ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, Ηρώ, μας παρουσιάζει την τελευταία δισκογραφική της δουλειά με τίτλο Artista.

Πρόκειται για ένα άλμπουμ με αναφορές πολυποίκιλες σε διαφορετικές δεκαετίες, σε διαφορετικά είδη και γλώσσες. Ο δίσκος περιλαμβανει δεκαπέντε τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, μοναδικών ερμηνευτών επιλέχθηκαν με αγάπη και θαυμασμό από την Ηρώ για να γίνουν μέρος της νέας αυτής δουλειάς της.

H Artista, μας θυμίζει με το δικό της προσωπικό ύφος, τραγούδια όπως τα: Ρόζα Ροζαλία από την Λιλιπούπολη, ‘Ιρμα που αγαπήσαμε από τη φωνή της ‘Ελλης Λαμπέτη, Νυχτερινή εκπομπή της Αφροδίτης Μάνου, Παιχνίδι ο ‘Ερωτας, Σκάρλετ που γνωρίσαμε από τον Γιώργο Μαρίνο, Ο Στρατιώτης ένα νέο τραγούδι της Ηρούς, το Αθάνατο Νερό, Της γυναίκας η καρδιά από το Στράτο Διονυσίου, Θες, Σ’ έχω ερωτευτεί, Έτσι είναι οι σχέσεις, H αρτίστα της Κανελλίδου κι ακόμη τρία τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο La alegria, Les parapluies de Cherbourg, I will always love you.

Η ίδια η Ηρώ εξηγεί για τη δική της Artista και για τα όσα συνδέεουν αυτά τα τραγούδια;

«Ένα «Έτσι είναι οι σχέσεις» που με καθόρισε και με σηματοδότησε στην νεαρή μου ηλικία αυτή της αναζήτησης και της αποκάλυψης των ορίων μου που σύντομα κατάλαβα ότι ήταν ατέλειωτα… κι έπειτα…

Ένας «στρατιώτης» που έκανε την εμφάνισή του μέσα μου μαζί με την μεγαλύτερη ίσως αλλαγή αυτού του αιώνα στη ζωή μας και την καθημερινότητα μας. Αυτός ο στρατιώτης ήρθε να μου θυμίσει την ορμητική εφηβεία μου τότε που μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο. Ήρθε να μου θυμίσει ότι και τώρα μπορώ, αρκεί να πιστέψω.

Όμορφη ωριμότητα με νεανική δύναμη και ήρεμη γνώση είναι τα συνθετικά της εξέλιξής μου σε αυτό το cd και κάθε μέρα χαίρομαι όλο και πιο πολύ τις στιγμές και νοιάζομαι λιγότερο για το «χρόνο» σαν έννοια μιας και συμβιβάστηκα με το γεγονός ότι εκείνος κάνει την δική του πορεία και διόλου δεν νοιάζεται...».

Ακούστε το τραγούδι Έρωτας, σε μουσική και στίχους Σταμάτη Κραουνάκη. Πρώτη ερμηνεία: Γιώργος Μαρίνος.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024