Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μειωμένες τιμές εισιτηρίων για το 4ο Cuba Festival

Μειωμένες τιμές εισιτηρίων για το 4ο Cuba Festival

Σε μείωση στις τιμές των εισιτήριων για το 4ο Cuba Festival προχωρά η διοργανώτρια εταιρεία, έπειτα από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας. Το μουσικοχορευτικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη και οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 10 ευρώ στην προπώληση και στα 12 ευρώ στο […]

Σε μείωση στις τιμές των εισιτήριων για το 4ο Cuba Festival προχωρά η διοργανώτρια εταιρεία, έπειτα από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Το μουσικοχορευτικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη και οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 10 ευρώ στην προπώληση και στα 12 ευρώ στο ταμείο την ημέρα του φεστιβάλ. Όσοι είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο των 12 ευρώ -κατά την πρώτη φάση της προπώλησης- θα έχουν μια μπίρα ή αναψυκτικό προσφορά.

Παράλληλα, το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες στέλνει ο Luis Frank Arias των Soneros de Verdad που θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη χώρα μας στο πλαίσιο του Cuba Festival.

«Είμαι ο Luis Frank καλλιτεχνικός διευθυντής των Soneros de Verdad. Ελλάδα, Αθήνα ακούστε με προσεχτικά ερχόμαστε να δώσουμε μια συναυλία στις 8 Ιουλίου στην Αθήνα για να συμπαρασταθούμε να βγει η Ελλάδα από την κρίση με μια συναυλία αγάπης και μεγάλης φιλίας. Οι Soneros de Verdad στην Ελλάδα στην Αθήνα για να βγούμε από την κρίση με την καλύτερη μουσική του κόσμου!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Το φεστιβάλ έχει σκοπό να μυήσει το κοινό στα μυστικά της κουβανέζικης παράδοσης, από τους μετρ του είδους. Headliner της βραδιάς θα είναι ο Luis Frank Arias & Soneros De Verdad.

Ο Luis Frank Arias τραγουδιστής και ηγέτης των Soneros de Verdad υπήρξε ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Buena Vista Social Club, και τραγουδιστής μερικών εκ των μεγαλύτερων συκροτημάτων της Κούβας όπως οι Afro Cuban All Stars και Sons The Cuba όπου συνεργάστηκε και τραγούδησε μαζί με τον θρύλο της κουβανέζικης και παγκόσμιας Latin μουσικής σκηνής Pio Leiva. Ο Luis Frank Arias θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες και πρεσβευτές της κουβανέζικης μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν ακόμα οι: Pistola La Esencia Mota Alexandra, Loca Latina και χορευτικά συγκροτήματα (πάνω και κάτω από τη σκηνή) Omarito Custa El Cubanito, Omar Cuesta El Pantera, Bailarte Salsa, Cubania Dancehouse, Angel Athina Fuera de Vista.

Επιπλέον, 4 guest Dj’s θα επιλέξουν μουσικές σε εξωτικούς, latin ρυθμούς (Salsa, Bachata, cha cha cha, cubia, Bolero, Merengue): Nico Marinou, El General, Manos De Bailarte, Acebes

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Ticket Services -Εκδοτήριο Ticket Services – Πανεπιστημίου 39 (εντός της Στοάς Πεσμαζόγλου).
Online: www.ticketservices.gr / Τηλεφωνικά 210.7234567
Δημαρχείο Πετρούπολης
ΣΙΝΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ). 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 168, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5012391
Από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Eurobank -Αριθμός Λογαριασμου: 0026-0057-56-0102802303 -Αιτιολογία αναγράφεται 4ο Cuba Festival
Enzzo de Cuba: Αγ. Παρασκευής 70-72 – Μπουρνάζι, Περιστέρι | Τηλ: 210 5782610 Life Jazzy Bar: Εθνικής Αντιστάσεως 80 Πετρούπολή Αττικής Τηλ: 21 05012448 Rock Around The Clock: Χάλκης 1, Πλατεία Πετρούπολης, 1ος Όροφος

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024