Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτινή jazzy ατμόσφαιρα με Jumpin’ Up στη σκηνή: Προσκλήσεις

Γιορτινή jazzy ατμόσφαιρα με Jumpin’ Up στη σκηνή: Προσκλήσεις

...

Οι Jumpin’ Up, μια από τις πιο λαμπρές μπάντες της Ευρώπης, που έχει σαν όχημά της το jive, το swing και το rhythm & blues όπως αυτό διαμορφώθηκε και παίχτηκε στα αμερικάνικα dance joints στις δεκαετίες ’40 και ’50, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια σειρά εμφανίσεων στο Half Note.

Το γκρουπ βρίσκεται στη σκηνή εδώ και 10 χρόνια και διαπρέπει στα φεστιβάλ και στα τζαζ κλαμπ της Ευρώπης με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που βγαίνει μέσα από την καρδιά του blues, του swing, του rock ‘n’ roll και έχοντας σαν πρότυπο το αρχέτυπο jive των Louis Jordan, Louis Prima, Wynonie Harris, Roy Brown κ.ά. αλλά και το ναπολιτάνικο swing του Renato Carosone ή του Fred Buscaglione.

Τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, από την Τετάρτη 21 έως την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου οι Jumpin’ Up θα δημιουργήσουν μια κεφάτη ατμόσφαιρα γλεντιού φέρνοντας το vintage άρωμα από τις παλιές ταινίες και τα παλιά πάρτι.

Το line-up των Jumpin’ Up είναι σπουδαίο. Κυριαρχεί η ζεστή φωνή του μοναδικού entertainer Tony Marino και η κοφτή jump-blues κιθάρα του Giuseppe Montalbano, ενώ ο rockabilly τονισμός του κοντραμπασίστα Andrea Di Fiore και οι shuffle ρυθμοί του ντράμμερ Peppe Falzone δίνουν πάντα το χορευτικό τέμπο. Σ’ αυτά προστίθενται το πιάνο του Ciccio Leo και το μοναδικό horn section με τους υπερκινητικούς Carmelo Sacco στο τενόρο, Michele Calamela στο βαρύτονο σαξόφωνο και Nicola Genualdi στην τρομπέτα, φτιάχνοντας έτσι μια πραγματικά γιορτινή jazzy ατμόσφαιρα για τα φετινά Χριστούγεννα.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το live, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ., Σαβ., Κυρ.: 22:30, Δευτ. – Πεμ.: 21.30
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων: Υποχρεωτική κατανάλωση φιάλης.
*** την Τρίτη 27/12 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές
Προπώληση: www.viva.gr, www.artinfo.gr
Καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024