Παρασκευή 24 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το χριστουγεννιάτικο live της Μαριέττας Φαφούτη με ελεύθερη είσοδο

Το χριστουγεννιάτικο live της Μαριέττας Φαφούτη με ελεύθερη είσοδο

Όταν μαθαίνεις ότι θα περάσεις το πάρτι των Χριστουγέννων με ένα από τα πιο χαμογελαστά κορίτσια της ελληνικής μουσικής σκηνής, τότε μπορείς να αποχαιρετίσεις τη χρονιά που φεύγει με περισσότερο κέφι και να ατενίσεις τη νέα -που βρίσκεται προ των πυλών- με περισσότερη αισιοδοξία. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και ας μιλήσουμε με ονόματα και […]

Όταν μαθαίνεις ότι θα περάσεις το πάρτι των Χριστουγέννων με ένα από τα πιο χαμογελαστά κορίτσια της ελληνικής μουσικής σκηνής, τότε μπορείς να αποχαιρετίσεις τη χρονιά που φεύγει με περισσότερο κέφι και να ατενίσεις τη νέα -που βρίσκεται προ των πυλών- με περισσότερη αισιοδοξία.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και ας μιλήσουμε με ονόματα και γεγονότα. Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, η Μαριέττα Φαφούτη, το κορίτσι της ελληνικής μουσικής που όταν ανεβαίνει στη σκηνή αφήνει πίσω του ένα σύννεφο θετικής ενέργειας, αισιοδοξίας και κεφιού ανεβαίνει στη σκηνή του PassPort στην Αθήνα.

Το πασπαλισμένο με τη χρυσόσκονη των γιορτών live πάρτι που ετοιμάζει η Μαριέττα, θα είναι γεμάτο από νεανικούς ποπ ρυθμούς, καινούρια τραγούδια και ανατρεπτικές χριστουγεννιάτικες διασκευές, ένεκα των ημερών.

Τη βραδιά θα ανοίξει η Angelika Dusk, ένα φρέσκο κορίτσι, που μας πρωτοσυστήθηκε περίπου ένα χρόνο πριν και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αφού πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων «Η Αθήνα γιορτάζει».

Passport-Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος
Κρατήσεις θέσεων: 210 5222203

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Άντιτς την… είπε στον Σλούκα: «Μ@λ@κ@ ξύπνα! Έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες!» (pic)

Την εναντίωσή του προς τη δήλωση του Κώστα Σλούκα ότι ο Παναθηναϊκός του 2009 ήταν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Εuroleague, εξέφρασε ο άλλοτε συμπαίκτης του σε Ολυμπιακό και Φενέρ, Πέρο Άντιτς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Μαϊου 2024