Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων»

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων»

Ο γκαφατζής Σκρατ και όλη η παρέα της πετυχημένης σειράς ταινιών Η Εποχή των Παγετώνων επιστρέφουν με την πέμπτη περιπέτειά τους Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης. Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της […]

Ο γκαφατζής Σκρατ και όλη η παρέα της πετυχημένης σειράς ταινιών Η Εποχή των Παγετώνων επιστρέφουν με την πέμπτη περιπέτειά τους Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης.

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων.

Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος είναι και πάλι επικεφαλής του ελληνικού καστ, ενώ το αγγλικό καστ περιλαμβάνει τους Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα, Σάιμον Πεγκ, Νικ Όφερμαν, Μαξ Γκρίνφιλντ.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα (και σε 3D) στις 14 Ιουλίου του 2016 από την Odeon, μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους.


entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024