Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφίες σοκ με μώλωπες μετά τον καυγά με τον Μπραντ Πιτ

Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφίες σοκ με μώλωπες μετά τον καυγά με τον Μπραντ Πιτ

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι υπέστη τα συγκεκριμένα τραύματα κατά τη διάρκεια του καβγά της με τον Μπραντ Πιτ στο ιδιωτικό τους τζετ το 2016

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μεγάλο καυγά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, που ουσιαστικά οδήγησε στον χωρισμό τους το 2016.

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι του Χόλυγουντ τσακώθηκε κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης και ενώ ήταν παρόντα τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα της δικαστικής διαμάχης των δύο ηθοποιών, ο Πιτ επιτέθηκε στη Τζολί.

Της έχυσε μπύρα και την πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, την άρπαξε από τους ώμους και την κούνησε βίαια ενώ φώναζε πως «κατέστρεφε την οικογένειά τους».

Τη στιγμή εκείνη ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Μάντοξ, παρενέβη και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Τζολί, ο Πιτ επιτέθηκε και σε εκείνον.

«Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια, είναι τρελή», απάντησε ο ηθοποιός στον γιο του, όταν ρώτησε τη μητέρα του αν είναι καλά.

Ο Μάντοξ απάντησε στον Πιτ: «Όχι δεν είναι, εσύ είσαι τρελός», με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος. Θέλοντας να τον σταματήσει και να προστατεύσει τα παιδιά της η Τζολί έσπρωξε τον πρώην σύζυγό της πίσω στα καθίσματα και τα τραύματα στην πλάτη και τον αγκώνα της είναι τα αποτελέσματα της «μάχης» τους.

Το Page Six δημοσίευσε φωτογραφίες από τα τραύματα που υπέστη η ίδια. Τα στιγμιότυπα είχε  στην κατοχή του το FBI. Σε αυτά διακρίνονται οι μώλωπες στο χέρι και τον αγκώνα της.

O τραυματισμός στο χέρι της

Ο τραυματισμός στον αγκώνα

Το συμβάν μεταφέρθηκε στις αρχές από ανώνυμη κλήση

Το FBI διερεύνησε την υπόθεση, αλλά ανακοίνωσε δημοσίως ότι κλείνει την έρευνά του. Η απόφαση για το περιστατικό ήταν πως  ο Μπραντ Πιτ ήταν αθώος.

Το 2016, ο ηθοποιός φέρεται να ήταν υπό έρευνα για κακοποίηση παιδιών τόσο από το FBI όσο και από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες μετά το περιστατικό που συνέβη. Κανένα από τα δύο δεν προχώρησε σε κατηγορίες.

«Το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Κομητείας του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πιτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ, δεν κακοποίησε σωματικά κανένα από τα παιδιά του, οπότε απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στα έγγραφα.

Η Τζολί προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποδείξει τους ισχυρισμούς της και επέμενε συνεχώς να γίνουν νέες έρευνες. Όταν ο φάκελος έκλεισε, η ίδια ζήτησε εξηγήσεις, τις οποίες και δεν πήρε ποτέ. Γι’ αυτό και προχώρησε σε αγωγή εις βάρος της υπηρεσίας, προκειμένου να λάβει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

Πηγές από το περιβάλλον του Πιτ αρνούνται ότι εκείνος έβλαψε τον γιο του: «Είναι κατηγορηματικός ότι δεν έφτασε στο επίπεδο της σωματικής κακοποίησης, ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σωματικά. Δεν χτύπησε με κανέναν τρόπο το παιδί του στο πρόσωπο. Δεν το έκανε αυτό. Είναι κάθετος σε αυτό. Έβαλε τα χέρια του πάνω του, ναι, γιατί η σύγκρουση ήταν ανεξέλεγκτη, αλλά δεν τον χτύπησε ποτέ».

Επίσης, η πλευρά του ηθοποιού υποστηρίζει η Τζολί τα κάνει όλα αυτά για να έχει την προσοχή του Τύπου στις κατηγορίες εναντίον του και για να αμαυρώσει την εικόνα του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024