Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακόμη και τους στρατιωτικούς σαν φιέστα τους βλέπουν;

Ακόμη και τους στρατιωτικούς σαν φιέστα τους βλέπουν;

Ενα χαρμόσυνο γεγονός γίνεται από την κυβέρνηση, και ειδικά από τον Πάνο Καμμένο αντικείμενο πολιτική εκμετάλλευσης

Η απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών είναι ένα σπουδαίο νέο. Είναι μια χαρμόσυνη είδηση που κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να χαμογελά και να ξεφεύγει λίγο από την μαυρίλα που του προκάλεσε η τραγωδία στο Μάτι.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους από το διπλωματικό σώμα πέτυχαν να πείσουν τους Τούρκους ότι πρέπει οι Μητρετώδης και Κούκλατζης να απελευθερωθούν διότι δεν είναι κατάσκοποι.

Αξίζουν κυρίως συγχαρητήρια στα δύο Ελληνόπουλα που άντεξαν, που υπέμειναν τον «Γολγοθά» τους με ψηλά το κεφάλι.

Και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους, από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ πίεσαν τον Ταγίπ Ερντογάν να πάρει αυτήν την καθαρά πολιτική απόφαση.

Η επιστροφή τους στην Ελλάδα είναι το καλύτερο νέο για ένα καλοκαίρι που μας μαύρισε την ψυχή.

Όμως, γιατί ακόμη και αυτό το γεγονός να γίνεται αντικείμενο ωμής πολιτικής εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση; Γιατί να στήνεται σόου ακόμη και για ένα τόσο λεπτό θέμα;

Γιατί ο Πάνος Καμμένος να παίρνει το πράσινο φως για να πάει στη Θεσσαλονίκη και να υποδεχθεί τους έλληνες στρατιωτικούς που θα έρθουν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από την Αδριανούπολη; Και μαζί και ο Γιώργος Κατρούγκαλος;

Ούτε σ’ αυτό δεν μπορούν στο Μέγαρο Μαξίμου να κρατήσουν χαμηλούς τόνους;

Προφανώς είναι ρητορικά τα ερωτήματα. Η απάντηση είναι μία: Η επικοινωνιακή φιέστα θα στηθεί διότι στην απελευθέρωση των δύο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος βλέπουν οδό διαφυγής από την πραγματικότητα.

Κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν ότι το χαρμόσυνο γεγονός από την Τουρκία μπορεί να κρύψει την τραγωδία στο Μάτι με τους 95 νεκρούς.

Δεν θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο. Δεν θα περίμενε σεμνότητα, σοβαρότητα και σεβασμό στις στιγμές. Η προσπάθεια να ευτελίσουν το γεγονός δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο εκπρόσωπο από τον υπουργό Αμυνας.

Με τις εικόνες της Παναγίας ο Πάνος Καμμένος θα υποδεχθεί τους Μητρετώδη και Κούκλατζη, όπως έκανε και με την ανάρτηση στο twitter.

Τι καλύτερο, όπως ο ίδιος πιστεύει, μια φωτογραφία του με τους δύο Ελληνες που φτάνουν στην πατρίδα μετά από 167 ημέρες;

Η κυβέρνηση πιστεύει ότι τα φλας των φωτογράφων και οι προβολείς των καμερών θα τυφλώσουν την Ελλάδα. Θα ξεχάσουμε τις τραγικές παραλείψεις και τα εγκληματικά λάθη για την τραγωδία στο Μάτι με μια επικοινωνιακή οπερέτα που ήδη στήνουν στα υπόγεια του Μαξίμου και του Πενταγώνου.

Η χώρα χαίρεται για τους στρατιωτικούς μας, αλλά χαίρεται με σύνεση και σεμνότητα. Κι όχι με μια ακόμη προσπάθεια κάποιων να «αρπάξουν» ψηφαλάκια και να αποδράσουν από την σκληρή πραγματικότητα για τους ίδιους.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024