Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το super Riva Gucci «πετάει» στο κύμα…

Το super Riva Gucci «πετάει» στο κύμα…

Ένα σκάφος που μοιάζει με έργο τέχνης

Η συνεργασία των εμβληματικών ιταλικών ναυπηγείων Riva και του διεθνούς φήμης οίκου Gucci είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ενός σκάφους που μοιάζει με έργο τέχνης. Πρόκειται για το Riva Gucci. Αυτό ναι, είναι ένα από τα πλέον επιθυμητά σκάφη στον πλανήτη. Τα εσωτερικά τοιχώματα έχουν ντυθεί εξ ολοκλήρου με τα περίφημα δέρματα, φιλικά στο περιβάλλον Olimpus by Socovena a Malpa. Πρόκειται για μια πραγματικά exclusive παραγωγή. Τα prestigious shipyards οι designers και τα fashion brands. Απλά υπέροχα!

Ένα άλλο κορυφαίο ιταλικό brand, το Kartell δημιούργησε λάμπες-αρκουδάκια (τα πολυαγαπημένα teddy bear) τα οποία έχουν την υπογραφή του creative director Jeremy Scott. Αρκουδάκια που φέρουν τις γνωστές επιγραφές του ιταλικού οίκου για την επονομαζόμενη table lamp. This is not a Moschino Toy! Είναι απλά κάτι που αγαπάμε πολύ. Ίσως επειδή μας θυμίζει τρυφερές στιγμές της παιδικής μας ηλικίας. Μέσα από το γλυκό φως που «αγκαλιάζει» τον χώρο. Ένα iconic teddy bear σε αποκλειστική παραγωγή Moschino.

Η πολυτέλεια, η τρυφερότητα, οι αναμνήσεις που κάποτε δεν έχουν κάτι από τα ζωηρά, αισιόδοξα, εκτυφλωτικά χρώματα του οίκου Moschino.

Ένα Riva για τον Τζέημς Μπόντ.

Κάποιες φορές οι εικόνες είναι ασπρόμαυρες. Το Riva που ο Γερμανός play boy Γκούντερ Ζακς είχε αραγμένο στο St. Tropez αφιερωμένο αποκλειστικά στην Μπριζίτ Μπαρντό. Η sexy Μπέ-Μπέ έφθασε σε party στην προβλήτα βίλλας του παραθαλάσσιου θερέτρου με το Riva του Ζακς ο οποίος αργότερα έμελλε να γίνει σύζυγός της. Τις ωραιότερες, πλέον θεαματικές σκηνές με τα αγαπημένα Riva έχουμε παρακολουθήσει στις ταινίες με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007. Από τον Σων Κόννερι, στον Ρότζερ Μουρ, τον Πίρς Μπρόσναν και τώρα στον «πολύ» Ντάνιελ Κρεγκ. Κάθε ταινία με πρωταγωνιστή τον…. Τζέιμς Μπόντ πρέπει να έχει το Riva της. Είμαι σίγουρη ότι ο Κρέγκ έχει ήδη εκτιμήσει ιδιαίτερα το Riva Gucci…

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024