Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ : Δεν χάνουν σε τελικό Μόντριτς και Βαράν

Μουντιάλ : Δεν χάνουν σε τελικό Μόντριτς και Βαράν

Απίστευτο στατιστικό για τους δύο αποψινούς αντιπάλους που όμως είναι συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχουν χάσει κανέναν τελικό

Ο τελικός του Μουντιάλ θα είναι ο ενδέκατος τελικός για τους Ραφαέλ Βαράν και Λούκα Μόντριτς στην καριέρα τους. Για τον τελευταίο να ακριβολογήσουμε ότι είναι ο 10ος από το 2014 και έπειτα. Ένα φοβερό στατιστικό στοιχείο συνδέει τους δύο σημερινούς αντιπάλους, αλλά συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, κανείς τους δεν έχει χάσει σε τελικό! Ο Γάλλος στόπερ και ο Κροάτης μέσος ξεκίνησαν τον… χορό των κατακτήσεων τίτλων από το 2014 κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το κύπελλο Ισπανίας, όπου ο Βαράν αγωνίστηκε ελάχιστα.

Την ίδια αγωνιστική περίοδο, οι δυο παίκτες κατέκτησαν και το Champions League, αλλά και το Μουντιάλ Συλλόγων με την «Βασίλισσα». Δύο χρόνια αργότερα σήκωσαν με την ομάδα τους το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη, αλλά και ενός ακόμα Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Το 2017 η Ρεάλ Μαδρίτης τα σάρωσε όλα καθώς και στους τέσσερις τελικούς που αγωνίστηκε τα πήρε όλα. Το 10/10 έγινε τον περασμένο Μάιο με την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League απέναντι στη Λίβερπουλ.

Μοναδικός χαμένος τελικός για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό είναι αυτός του Euro του 2016 όπου η Γαλλία ηττήθηκε από τη Πορτογαλία, όμως στο εν λόγω ματς ο ίδιος δεν αγωνίστηκε. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η τελευταία φορά που έχασε σε τελικό ο Μόντριτς, ήταν απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2013, για το Κύπελλο Ισπανίας.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, αναγκαστικά ένας από τους δύο θα χάσει τον ενδέκατο τελικό…

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024