Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cadillac XT5 2019: Aμερικανική απόβαση

Cadillac XT5 2019: Aμερικανική απόβαση

To αμερικανοτραφές SUV συνελήφθη στην Ισπανία να προβάρει τις αλλαγές της ανανεωμένης εκδοχής του οι οποίες θα του εξασφαλίσουν μεταξύ άλλων δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης και έναν νέο κινητήρα 2,0 λίτρων.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η θέα ενός ευμεγέθους αλά αμερικανικά SUV στο ευρωπαϊκό δίκτυο με το status του δοκιμαστικού πρωτοτύπου δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο η Cadillac επέλεξε την Ισπανία προκειμένου να δοκιμάσει τις αντοχές της ανανεωμένης εκδοχής της ΧΤ5, στις υψηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας μια ευκαιρία παρατήρησης του αμερικανικού SUV που είναι διαθέσιμο και στη Γηραιά Ήπειρο –ή τουλάχιστον σε ένα μέρος αυτής.

Και όπως όλα δείχνουν, αυτό το μέρος της Ευρώπης όπως και όλες οι υπόλοιπες αγορές όπου διατίθεται με κύρια φυσικά την αγορά των ΗΠΑ, θα έχουν τη δυνατότητα στο κοντινό μέλλον να αποκτήσουν την ανανεωμένη εκδοχή της ΧΤ5 η οποία επί του παρόντος δοκιμάζεται στην ιβηρική χερσόνησο προβάροντας τις αλλαγές της.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο, η XT5 δείχνει να υιοθετεί μια πιο σπορ εμφάνιση χάρη στην μαύρη γρίλια η οποία συνδυάζεται με μεγαλύτερες και πιο αιχμηρές σχεδιαστικά εισαγωγές αέρα, ενώ η όψη της θα συμπληρωθεί από ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Αντιστοίχως μετριοπαθείς αναμένονται και οι αλλαγές στο εσωτερικό της, με βελτιώσεις που θα ενισχύσουν την εικόνα της στο μέτωπο της πολυτέλειας και της τεχνολογίας.

Η σημαντικότερη αλλαγή που θα ενσωματώσει η ανανεωμένη εκδοχή της ΧΤ5 θα συντελεστεί στην αθέατη πλευρά της καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μέρος του εξοπλισμού της θα αποτελέσει το σύστημα ημιαυτονόμης οδήγησης της αμερικανικής φίρμας Super Cruise το οποίο εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα που προσφέρει η αξιοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες, θα συμβάλλει σε μια ολιστική αναβάθμιση των προδιαγραφών ασφαλείας της.

Παράλληλα, η ανανεωμένη εκδοχή της ΧΤ5 θα επωφεληθεί και από έναν νέο μικρότερου κυβισμού turbo κινητήρα ο οποίος θα έχει χωρητικότητα 2,0 λίτρων o οποίος θα ενισχύσει την αποδοτικότητά της καθιστώντας την παράλληλα πιο ελκυστική στις αγορές όπου ο κυβισμός και οι εκπομπές ρύπων συνδέονται με την φορολόγηση.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες και για μια plug-in υβριδική έκδοση ωστόσο επί του παρόντος δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Cadillac.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024