Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati Levante GTS 2019: O ενδιάμεσος κρίκος

Maserati Levante GTS 2019: O ενδιάμεσος κρίκος

Η ιταλική φίρμα εμπλουτίζει την γκάμα του SUV της με μια νέα έκδοση σπορ προσανατολισμού η οποία θα υιοθετήσει τα διακριτικά GTS και θα προσφέρει απόδοση 550 ίππων.

To ιταλικό SUV διευρύνει ακόμα περισσότερο την γκάμα του προσθέτοντας μια νέα έκδοση επιδόσεων η οποία πραγματοποιεί την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

O λόγος για την σπορ προδιαγραφών έκδοση GTS η οποία αν και προσφέρει μικρότερη ισχύ από την κορυφαία Trofeo η οποία παρουσιάστηκε τον Μάρτιο στην έκθεση της Νέας Υόρκης, υπόσχεται «μεγέθη επιδόσεων που προσιδιάζουν σε supercar “με την περιβολή” SUV αμαξώματος», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική φίρμα.

Αξιοποιώντας τον γνωστό από την ομώνυμη έκδοση της Quattroporte, V8 των 3,8 λίτρων η Levante GTS αποδίδει 550 ίππους και 730 Nm ροπής, δηλαδή μόλις 40 ίππους λιγότερους από την κορυφαία έκδοση της γκάμας, Trofeo.

Κατ΄αντιστοιχία, σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, η νέα έκδοση του ιταλικού SUV επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα όντας 3/10 του δευτερολέπτου πιο αργή από την Trofeo στη συγκεκριμένη διαδικασία. Η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 292 χλμ./ώρα.

Τη διαφορετικότητά της αναλαμβάνουν να τονίσουν μια σειρά από στοχευμένες παρεμβάσεις όπως τα σπορ πεντάλ αλουμινίου και o επιλογές ταχυτήτων που προέρχεται από την Trofeo, καθώς και ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηχοσύστημα Harman Kardon με 14 ηχεία, ενώ εκτός από τις standard δερμάτινες επενδύσεις, οι αγοραστές του θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ακόμα υψηλότερης ποιότητας και χαρακτηριστικής υφής δέρμα Pieno Fiore.

Αναβαθμισμένες είναι και οι λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, μια αλλαγή που αφορά το σύνολο της γκάμας της Levante, όπως επίσης και η δυνατότητα επιλογής αυτόματα ρυθμιζόμενων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED καθώς και του βελτιωμένου ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας VIC.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024