Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρώην σύντροφός μου με κάλεσε στο γάμο του

Ο πρώην σύντροφός μου με κάλεσε στο γάμο του

Όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν

Η στιγμή που φοβόσουν σε όλη σου την ενήλικη ζωή έφτασε. Έκανες μία μακροχρόνια σχέση, επένδυσες σε έναν άνθρωπο, περάσατε όμορφα, πήγατε διακοπές, μπορεί και να γνώρισες τους γονείς του. Αλλά τελικά κάτι στην πορεία δεν λειτούργησε, επήλθε η βαρεμάρα ή κάποιος απάτησε κάποια (ή και αντίστροφα φυσικά). Και έμεινες να σκέφτεσαι ότι θα μείνεις για πάντα μόνη σου και άλλα τέτοια χαζά. Αλλά τελικά οι άνθρωποι συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους σαν να μην πέρασες ποτέ από αυτήν. Και πάνε και παντρεύονται και κάνουν παιδιά και ξεχνούν όλα όσα έκανες ΕΣΥ. Σε κάθε περίπτωση, είσαι υπεράνω, είσαι μια κυρία και οφείλεις να σεβαστείς την επιλογή του πρώην συντρόφου σου και να παραστείς στο γάμο από τη στιγμή που σε κάλεσε.

Αν όμως αποφασίσεις να πας στο γάμο του ανθρώπου που σου μάτωσε την καρδιά (ή που εντάξει, χωρίσατε απλά και φιλικά), υπάρχουν αυτά τα συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνει για να τιμήσεις αυτήν τη σχέση, για να φανείς αξιοπρεπής και για να κάνεις λοβοτομή.

  • Κάνε το δικό σου bachelor party. Δεν εννοώ να βγεις με όλες τις φίλες και γνωστές και να τους κεράσεις τα ποτά. Εννοώ να οργανώσεις μία βραδιά μνημόσυνου με όλους τους φίλους που έζησαν στενά αυτήν τη σχέση και καταλαβαίνουν πώς νιώθεις. Προς Θεού, μην κλάψεις το μακαρίτη μαυροφορεμένα. Βγείτε, πιείτε, διασκεδάστε, φλερτάρετε ή μείνετε στο σπίτι, δείτε ταινίες και παίξτε επιτραπέζια. Όπως την βρίσκει κανείς. Είναι μία συμβολική κίνηση απέναντι στο οριστικό αντίο.
  • Σκέψου σοβαρά τι θα βάλεις. Το λευκό είναι το μόνο που αποκλείουμε, εκτός αν θέλεις να σε κοροϊδεύουν όλο το βράδυ επειδή ντύθηκες σαν νύφη. Πρέπει να βρεις αυτό το σύνολο που θα συνδυάζει φινέτσα, ερωτισμό, άνεση και ‘σε ξεπέρασα, είμαι τρομερά ευτυχής που βρίσκομαι εδώ’. Ακόμα κι αν δεν το εννοείς, αυτό πρέπει να δείχνεις. Αν δεν το αντέχεις, βρες μία δικαιολογία και μην πας. Αν ο γάμος γίνει τώρα το καλοκαίρι, επίλεξε ένα κομψό φόρεμα σε μήκος τριών τετάρτων που αφήνει γυμνούς τους ώμους και συνδύασε με κομψά πέδιλα. Ασφαλής και σωστή επιλογή.
  • Σκέψου σοβαρά ποιον θα πάρεις μαζί σου. Μετά το ντύσιμο, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείς ποιον θέλεις να έχεις μαζί σου ως συνοδό. Αν δεν έχεις αγόρι αυτήν την περίοδο (ή έχεις αλλά νιώθεις αμήχανα να τον κουβαλήσεις μαζί σου), διάλεξε το φίλο ή συγγενή που ξέρει καλά αυτήν την ιστορία, που δεν είναι αλλοπρόσαλλος, που δεν θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, που δεν θα πει κάτι ακατάλληλο και που θα σου κρατήσει την καλή διάθεση σε υψηλά επίπεδα, σε περίπτωση που μελαγχολήσεις.
  • Πώς θα του φερθείς. Κοιτώντας τον στα μάτια κατάματα χωρίς πολλές ντροπές. Αφού σε κάλεσε, είσαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν σε αντιπαθεί. Άρα μην φερθείς σαν να τον πετυχαίνεις σε μπαρ λίγες μέρες μετά το χωρισμό σας. Ένα γλυκό χαμόγελο και μία (σύντομη) αγκαλιά αρκούν για να τον συγχαρείς. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός θα είναι μάλλον άτοπος και αν δεν έχεις κάνει χρήση ναρκωτικών, δεν βγάζει και τόσο νόημα.
  • Να πάω ή να μην πάω; Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για εσένα σε αυτό το ερώτημα. Είναι κάποια πράγματα που παίζουν ρόλο σε αυτήν την απόφαση. Έχεις περάσει αρκετός καιρός από το χωρισμό σας; Έχει παραμείνει στη ζωή σου; Η νύφη γνωρίζει για εσένα; Κι αν ναι, νιώθει εξίσου άνετα με αυτήν την κατάσταση; Αν δεν σε κρατούν πίσω σοβαροί λόγοι, το να πας στο γάμο κάποιου πρώην, είναι ένδειξη πολιτισμού και ωριμότητας. Σημαίνει ότι δεν λειτουργείς εν θερμώ και μότο σου είναι: ‘πάνω από όλα να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ’!

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024