Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Καμμένος και Μπόμπι –Μπακάλα- Μπακαλιέρι

Πάνος Καμμένος και Μπόμπι –Μπακάλα- Μπακαλιέρι

Οποτε ο υπουργός σμίγει τα φρύδια του μου θυμίζει παραπονεμένο στρουμπουλό παιδάκι που του πήραν τα παιχνίδια του, ή για να είμαι ακριβέστερος τον Μπόμπι Μπακαλιέρι που του πήραν τα κανόλι του

Ο Πάνος Καμένος είναι μια αυθεντική κινηματογραφική φιγούρα. Τον παρακολουθώ συχνά στην Βουλή, τον βλέπω στα δελτία ειδήσεων και ομολογώ ότι το χαίρομαι πολύ το θέαμα. Είναι όντως φιγούρα! Χαίρομαι με τον ίδιο τρόπο που χαίρομαι όταν βλέπω αυθεντικές φιγούρες του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης, φιγούρες με στιλ και ταμπεραμέντο εντελώς δικό τους.

Μου θυμίζει λιγάκι τον Μπόμπι «Μπακάλα» Μπακαλιέρι, ένα από τα «καλά παιδιά» στους «Σοπράνος», τον Στίβεν Σιρίπα δηλαδή, για να πούμε και το όνομα του ηθοποιού που τον υποδύεται.

Και οι δυο τους, Μπακαλιέρι και Καμμένος μου προκαλούν τρόμο μεν αλλά με ένα περίεργο, πολύ ιδιαίτερο τρόπο, γιατί όποτε τους βλέπω και ενώ τρομάζω από την αδιόρατη απειλή που εκπέμπουν, δεν μπορώ παρά να καταπιώ και ένα αμυδρό χαμόγελο.

Όποτε ο Πάνος Καμένος ανοίγει το στόμα του και ουρλιάζει και τα προγούλια του τρεμοπαίζουν, δεν ξέρω στ’ αλήθεια αν θα πρέπει να πάρω στα σοβαρά αυτά που λέει ή να τα’ ακούσω βερεσέ.

Οποτε σμίγει τα φρύδια του μου θυμίζει παραπονεμένο στρουμπουλό παιδάκι που του πήραν τα παιχνίδια του, ή για να είμαι ακριβέστερος τον Μπόμπι Μπακαλιέρι που του πήραν τα κανόλι του.

Καμιά φορά τον βλέπω να περιφέρεται φορώντας ένα στρατιωτικό τζάκετ και να ελέγχει στρατιώτες που στέκονται σούζα. Νάτος και πάλι ο Μπόμπι στο μυαλό μου, να δίνει διαταγές σε γκάνγκστερ ακόμα πιο χαμηλόβαθμους από τον ίδιο.

Άλλες φορές σκέφτομαι τον κ. Καμμένο να κάνει πράγματα που δεν τον έχω δει να κάνει αλλά έχω δει τον Μπόμπι να το κάνει, πάντα στους «Σοπράνος». Όπως, για παράδειγμα, το να τρώει μια ζουμερή, πικάντικη μπριτζολάρα δίπλα στον μακαρίτη τον Τζέιμς Γκαντολφίνι, τον Τόνι Σοπράνο. Και πάλι γελώ μέσα μου τι να κάνω, άνθρωπος είμαι.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024