Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεύμα Καμμένου - Τζανακόπουλου με τον Λαζαρίδη στο μενού

Γεύμα Καμμένου – Τζανακόπουλου με τον Λαζαρίδη στο μενού

Στη γνωστή ψαροταβέρνα του Ψυχικού αποφασίστηκε η αντίδραση για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Θεσσαλονίκης

Γεύμα εργασίας είχαν στην ψαροταβέρνα «Δουράμπεης» του Ψυχικού, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών», στο γεύμα φαίνεται πως συζητήθηκε η αντίδραση της κυβέρνησης στην κίνηση Λαζαρίδη, καθώς λίγη ώρα μετά κυκλοφόρησε η άτυπη ενημέρωση για τα περί σχεδίου αποστασίας βουλευτών της συγκυβέρνησης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι τυχαίο ότι η διαρροή του Μαξίμου, είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει λίγη ώρα νωρίτερα το κόμμα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».

Με δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός απουσιάζει στο εξωτερικό, την εξουσιοδότηση για να χειριστεί την ενδοκυβερνητική κρίση, ανέλαβε από τον κ. Τσίπρα, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  κατά τη διάρκεια του γεύματος που είχαν οι δύο υπουργοί, συνομίλησαν τηλεφωνικά και με τον πρωθυπουργό, ο οποίος φαίνεται ότι συμφώνησε με το περιεχόμενο της κυβερνητικής διαρροής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό της κυβέρνησης υπάρχουν και φωνές που εκφράζουν τη διαφωνία τους για το περιεχόμενο της άτυπης ενημέρωσης – σχολίου για την ανεξαρτητοποίηση Τζανακόπουλου. Συγκεκριμένα τόσο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, όσο και ο υπουργός Ψηφιακής Νίκος Παππάς, εμφανίζονται να κρατούν αποστάσεις από τους χειρισμούς Τζανακόπουλου – Καμμένου.

Διαβάστε επίσης: 

Πολιτικά παιχνίδια με αποστάτες και «πάγκους» για στήριξη της κυβέρνησης

Φαντάσματα αποστασίας για λογαριασμό Μητσοτάκη βλέπει το Μαξίμου

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024